Telefoane Mobile

Pantech lanseaza in Coreea de Sud smartphone-ul Vega Iron

pantech vega iron

Pantech este o companie de telefoane mobile de care probabil nu s-a auzit in Europa. In schimb compania este super cunoscuta, in Coreea de Sud detinand cateva telefoane superbe si destul de performante, purtand numele de Vega Iron.

Pantech a anuntat oficial lansarea noului Pantech Vega Iron si doreste ca acest nou smartphone, Pantech Vega Iron sa fie cel mai spectaculos telefon al anului. Aceast nou telefon va avea un ecran de 5 inch cu o rezolutie 720p.

Acest telefon seamana foarte mult la design cu un Samsung Galaxy S4, dar Pantech Vega Iron este realizat din aluminiu, carcasa telefonului se contopeste cu ecranul telefonului, dar acesta are o carcasa de 2.4 milimetri ce sustine ecranul. Procesorul face parte din seria Qualcomm Snapdragon 600 si este un quad-core de 1.7 GHz, 2 GB de RAM, memorie interna de 32 GB ce se poate extinde printr-un card de microSD pana la 64GB, camera principala de 13 MP si una secundara de 2.1 MP. La partea de conectivitate, smartphone-ul Pantech Vega Iron are LTE, WiFi si Bluetooth 4.0. Bateria este de 2150 mAh, o baterie destul de puternica ce ar trebui sa tina telefonul in viata o perioada destul de buna in conditii normale de utilizare. Pantech Vega Iron are dimensiuni 136.3 x 67.6 x 8.8mm si cantareste 153g.

Pantch Vega Iron va fi disponibil cu Android 4.1.2 in doua versiuni de culoare, negru sau alb. Vestea proasta este ca Pantech Vega Iron va fi disponibil numai in Coreea de Sud, dar este posibil ca cei de la  Pantech sa il lanseze si pentru Europa sub alt nume.