Xperia E4
Telefoane Mobile

Sony Xperia E4 promite o autonomie de 2 zile

Xperia E4

Sony a lansat astazi noul Xperia E4, un smartphone ce are design-ul OmniBalance intalnit la smartphone-urile din seria Xperia Z la un pret accesibil.

Pe langa design-ul OmniBalance , Xperia E4 are detalii de calitate in materie de design precum butonul de pornire din aluminiu, cu o forma ce ofera precizie in utilizare, alaturi de inelul distinctiv al camerei foto, din otel inoxidabil.

Noul smartphone Xperia E4 vine cu un ecran de 5 inci cu rezolutie de 960 x 540 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MT6592 de 1,3 GHz, 1GB RAM si 8GB spatiu de stocare intern. Camera foto principala este de 5 megapixeli, iar cea secundara este de 2MP.

Bateria este de 2300mAh si asigura o durata de functionare de pana la doua zile. De asemnea bateria poate fi optimizata prin intermediului modului STAMINA si Ultra STAMINA, cu ajutorul carora telefonul poate functiona pana la o saptamana, cu functiile de baza.
Xperia E4 va fi disponibil in culorile clasice alb si negru la jumatatea lunii februarie si va include si o varianta Dual SIM.