Telefoane Mobile

Allview Simply S5 – pentru cei care apreciaza telefoanele mobile clasice

Allview Simply S5

Allview a lansat astazi Simply S5 un telefon rafinat si elegant. Telefonul Simply S5 are un display de 2,8 inch, o greutate de doar 113,6 grame.

“Existenta unui segment de consumatori care apreciaza telefoanele mobile clasice ne-a determinat sa dezvoltam un nou terminal, ingloband in el specificatii peste medie, pentru a veni in intampinarea preferintelor lor.”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Simply S5 este echipat cu un display de 2,8” cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, bluetooth iar accesul la internet se realizeaza facil cu ajutorul browserului preinstalat si dispune de o camera foto de 2 MP. In plus, prin portul microUSB, telefonul se conecteaza cu usurinta la PC iar astfel, transferul de poze sau melodii se realizeaza intr-un mod facil.

Meniul telefonului este intuitiv, oferind utilizatorului scurtaturi catre principalele functii atat din ecranul principal, cat si prin widget-ul inteligent, integrat, prin care pot fi accesate contactele favorite si aplicatiile utilizate frecvent. Totodata, terminalul dispune de o varietate de aplicatii care ajuta la eficientizarea activitatii desfasurate de utilizator, spre exemplu „Notite”, „Inregistrare audio” si browserul dedicat. Bateria de 1280 de mAh ofera o autonomie de pana la 10 zile in stand-by.

Datorita materialelor utilizate si finisajelor de exceptie, terminalul este de un rafinament aparte, iar design-ul slim de doar 10,2 mm grosime intregeste experienta utilizarii. Simply S5 este disponibil in doua nuante: alb perlat si negru abanos, ambele modele avand capac spate metalic, pentru a satisface atat gusturile doamnelor, cat si pe cele ale domnilor.

Simply S5 poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 199 de lei. Mai multe informatii despre produs puteti afla accesand site-ul www.allview.ro.