SOUL 2
Telefoane Mobile

SOUL 2 primul smartphone Kruger&Matz cu Windows Phone 8.1

SOUL 2

Kruger&Matz, a lansat SOUL 2, primul smartphone cu sistem de operare Windows Phone 8.1 de la brandul polonez.

Noul smarphone a fost special dezvoltat pentru oameni activi, care utilizeaza zilnic telefonul in scop personal si profesional, dar si pentru antreprenori care folosesc doua cartele SIM pentru acces la Internet, telefonie si mesaje, sau care folosesc cartela SIM a operatorului atunci cand calatoresc in strainatate.

Michal Leszek, fondatorul Kruger&Matz, spune despre noul SOUL 2: „Acesta este primul smartphone Kruger&Matz cu sistem de operare Windows Phone 8.1. Am dezvoltat acest telefon ca raspuns la cererea in continua crestere din partea clientilor nostri. Totodata, SOUL 1 este un model foarte popular, motiv pentru care am dorit sa le oferim clientilor nostri mai multe optiuni din care sa-si aleaga modelul prefererat. De acum, acestia pot utiliza sistemul lor preferat de operare pe un dispozitiv elegant Kruger&Matz.”,

Soul 2 vine cu specificatii tehnice similare cu cele ale primul telefon Kruger&Matz din aceasta serie, SOUL 1. Astfel specificatiile tehnice pentru Soul 2 sunt:

• display de 4.7 inch cu rezolutie 720×1280 pixeli;
• procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 200 la 1.2 GHz;
• 1GB memorie RAM, 8 GB spatiu de stocare intern(ofera suport pentru card microSD de pana la 32 GB);
• Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
• camera principala de 8 Megapixeli cu autofocus, flash si o camera frontala de 2 Mp
• baterie de 1750 mAh;
• sistem de operare Windows Phone 8.1

“99% dintre noi utilizeaza telefoanele pentru a apela sau pentru a trimite mesaje, pentru a naviga pe Internet, pentru a face fotografii si pentru a folosi GPS-ul. Acestea sunt functiile principale ale unui telefon si, de aceea, focusul nostru merge in aceste directii atunci cand dezvoltam produsele Kruger&Matz. Alte elemente importante sunt legate de distractie/jocuri in timpul liber ori managementul timpului si sarcinilor la birou. Totusi, mai intai de toate, telefonul trebuie sa asigure functiile de comunicare, de consum de Internet si de realizare a fotografiilor, oferind oamenilor un instrument util, cu design atractiv si actualizat cu ultimele tehnologii.”, explica Michal Leszek.

Ambele telefoane sunt disponibile in carcase de culoare neagra, pretul recomandat pentru SOUL 2 fiind de 649 lei.