Foto si Video

Sony Cyber-shot HX50 este cea mai mica si mai usoara camera digitala cu zoom 30x

Sony Cyber-shot HX50

Indiferent ca vorbim de expeditii in jurul lumii sau de o simpla plimbare duminica in parc, noua camera Sony Cyber-shot HX50 ofera fiecarei scene bogatia de culori si de detalii, respectiv claritatea pe care o merita – chiar si la un nivel ridicat de zoom. Incorporand un senzor de 20,4MP si tehnologia de stabilizare a imaginii, noul Sony Cyber-shot HX50 realizeaza fotografii pline de culoare si inregistrari video Full HD, chiar si de la distante foarte mari. Mai mult, Sony Cyber-shot HX50 este cea mai mica si mai usoara1 camera digitala cu zoom optic de 30x din lume.

Caracteristici de anvergura intr-un corp compact

Desi poate fi tentant sa va bazati pe smartphone, noul Sony Cyber-shot HX50 ofera fotografilor nenumarate motive de a investi intr-o camera digitala de buzunar. Zoom-ul optic remarcabil ofera flexibilitate in alegerea pozitiei de fotografiere, in timp ce tehnologia de stabilizare a imaginii Optical SteadyShot garanteaza calitatea inregistrarii. Chiar si la un zoom de 30x, Sony Cyber-shot HX50 ofera o stabilitate a imaginii de doua ori mai buna fata de modelul Cyber-shot HX200V2.

Se poate surprinde o secventa de 3 imagini la zoom 10x, 20x si 30x?

Avand la baza senzorul de imagine Exmor R CMOS de 20,4-megapixeli2 si un procesor BIONZ, camera HX50 produce imagini de rezolutie inalta chiar si in conditii de iluminare slaba. In plus, camera este de doua ori mai rapida decat Cyber-shot HX200V3 la nivelul maxim de zoom, iar autofocalizarea actioneaza ultra rapid si capteaza pana si momentele efemere. Modulul Wi-Fi integrat permite partajarea rapida si usoara a celor mai frumoase imagini cu intreaga familie.

Pentru cei care poseda cunostinte avansate despre arta fotografica si vor sa personalizeze in detaliu fiecare cadru, camera include un cadran pentru modificarea compensarii timpului de expunere si un cadran pentru alegerea modurilor manuale P/A/S/M. Patina universala permite atasarea unor accesorii precum blitul sau microfonul, care este indispensabil pentru obtinerea unei calitati audio superioare in filmarile Full HD (50p). Valoarea pachetului este sporita de includerea unui Multi Terminal ce permite utilizarea prin telecomanda – foarte utila pentru fotografierea cadrelor apropiate si pentru filmare.

Durata de functionare a bateriei este un aspect critic, mai ales cand vine vorba de calatorii si de excursii. Bateria litiu-ion X-type din Sony Cyber-shot HX50 combina cele mai mici dimensiuni de pana acum4 cu o durata de functionare de invidiat: se pot realiza 400 de fotografii5 dintr-o singura incarcare.

Creati-va propriile filme

Sony Cyber-shot HX50 este ideal si pentru cei care fac inregistrari, nu doar fotografii. Camera capteaza secvente video Full HD (50p) deosebit de fluide gratie tehnologiei de stabiliuzare a imaginii Optical SteadyShot (Active Mode)6. Compatibilitatea cu tehnologia TRILUMINOS Colour permite redarea pozelor in culori vii pe televizoarele BRAVIA TRILUMINOS Display.

Vreti sa fiti mai creativi? Noul Sony Cyber-shot HX50 ofera posibilitatea experimentarii cu noua efecte7 de imagine diferite, portretele de familie primind o noua alura. Modul Intelligent Sweep Panorama8 ofera trei efecte pe langa cele patru efecte9 pentru filme.

Sony Cyber-shot HX50 este disponibil pe piata incepand cu luna mai a.c.