Noutati

Philips 272P4QPJKEB este noul monitor de 27 inch lansat de Philips

Philips 272P4QPJKEB

Philips a lansat monitorul Philips 272P4QPJKEB cu diagonala de 27 inch, webcam integrat si microfon. Panelul PLS ofera claritate mare a detaliilor iar functia MultiView le permite utilizatorilor sa vada doua imagini din doua surse diferite in acelasi timp, fara sa existe compromisuri in ceea ce priveste claritatea lor.

Monitorul Philips 272P4QPJKEB foloseste cel mai nou panel PLS Quad HD, ce ofera o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, utila pentru aplicatii grafice si randari de imagine, CAD-CAM, dar si pentru documente bogate in detalii sau rapoarte financiare stufoase. Toate beneficiaza de imagini in spatiul de culoare sRGB si adancime a culorii pe 8 biti.

Cu ajutorul functiei MultiView, utilizatorii pot experimenta o lume a conectivitatii, putand aduna dispozitive multiple si rula continutul simultan pe ecran. Calitatea monitorului isi dovedeste eficienta: claritatea detaliilor este vitala pentru a asigura productivitatea fara urme de oboseala. Si, odata ce productivitatea de la birou tine si de colaborarea cu ceilalti, monitorul dispune de un webcam si microfon cu care utilizatorii pot comunica cu clientii si colegii din alte reprezentante ale firmei. Ecranul monitorului este destul de mare pentru ca experienta video-conferintelor sa fie una placuta.

Pe langa interfata HDMI, monitorul Philips 272P4QPJKEB ofera posibilitati de conectivitate precum USB 3.0 si DisplayPort, un mod de conexiune intre PC si monitor ce se realizeaza printr-un cablu de pana la 15 metri lungime si care ofera un transfer de date de 21,6 Gbps/secunda, cu rate de refresh fara timpi de asteptare. In plus, exista posibilitatea de a crea conexiuni a monitoarelor de tip “daisy-chain”.

Philips 272P4QPJKEB are grija de sanatatea utilizatorilor: oboseala apare mai greu, SmartErgoBase permitand ca ecranul sa fie coborat aproape de nivelul biroului pentru un unghi de vizionare confortabil. Tehnologia PowerSensor inchide ecranul ori de cate ori utilizatorul pleaca din fata monitorului, actiune ce nu doar ca reduce din energia la electricitate cu pana la 80% dar si prelungeste viata monitorului.

Philips 272P4QPJKEB este disponibil in Romania la urmatoarele preturi: 2100 Lei (fara TVA inclus) si 2650 Lei (cu TVA inclus).