Gadgeturi

iPhone 5S va avea o camera de 12 MP?

iPhone 5s

Anul 2013 se anunta pentru Apple plin de evenimente, astfel Apple anuntand o noua lansare: iPhone 5S. Potrivit site-ului de tehnologie vietnamez, Tinhte.vn, Apple iPhone 5S va dispune de o camera foto cu un sensor de 12 MP ce va permite realizarea de fotografii in conditii de luminozitate scazuta.

Zvonurile privind upgrade-ul camerei iPhone au ca punct de pornire surse din cadrul Wondeeful Saigon Electrics, companie specializata in furnizarea de module de camera pentru smartphone-urile Apple.

Noul telefon iPhone 5S va avea acelasi design ca modelul actual, dar cu noi performante remarcabile privind partea de hardware prin folosirea unui chipset din generatia noua Apple A7.

Privind lista functiilor iPhone 5S s-ar putea sa se regaseasca si un cititor de amprente pentru a fi folosit ca sistem de securitate la deblocarea acestuia. Ecranul noului iPhone 5S se zvoneste a fi de 4 inch exact ca Iphone 5, desi altii sustin contrariul. Smartphone-ul iPhone 5S va putea fi gasi in doua variante: una low-cost si una la pret de calitate.

Astfel, noul smartphone iPhone 5S ieftin va avea o carcasa mai groasa, confectionata din material de plastic, astfel  iPhone 5S va putea fi achizitionat in diverse culori la un pret de 400-450 dolari, pret fara abonament. Pare imposibil de crezut faptul ca Apple va renunta la imaginea acesteia creata in timp, o companie a carei nume este asociat cu lux si calitate. Noul smartphone iPhone 5S low-cost ar putea sa se numeasca Iphone mini.

Zvonurile lansarii noului  iPhone 5S low-cost par sa prinda radacini puternice, desi investitorii Apple se arata ingrijorati privind injumatatirea comenzilor pentru componente destinate smartphone-ului iPhone 5S. Aceasta reactie a venit dupa ce cotatia de actiuni ale companiei a scazut la bursa. Anul 2013 pentru compania Apple a fost un an greu deoarece in 2012 aceasta a reusit sa vanda pentru aceeasi perioada cu treime mai mult.

In vara anului acesta, Apple va lupta pe doua mari fronturi pentru a recastiga pe piata ce a pierdut la inceput de an. iPhone 5S va exista in dublu exemplar, unu de calitate si unu low-cost, pentru a putea ajunge la castigurile pe care le are Samsung prin aparitia a cat mai multe gadget-uri de ultima generatie.

iPhone 5S ar putea fi lansat oficial in luna iunie sau iulie a anului curent.