Gadgeturi

Windows 8 posibil cu xpPhone 2 prin ITG !!

Brandul xpPhone provine de la ITG, un mare producator din China care a produs terminale care pot rula fara probleme sisteme de operare Windows XP sau Windows 7.

Noul model cu Windows 8 numit xpPhone 2 urmeaza sa fie prezentat oficial in cadrul unui eveniment local luna aceasta.

Totusi sansele sunt mari ca xpPhone 2, sa se vanda doar in China pentru inceput si să se lanseze initial cu Windows 7 in caz ca Windows 8 nu va fi gata pana la lansare.

Specificatiile sale sunt impresionante, deorece vorbim despre un terminal cu un procesor Intel Atom Z530 cu frecventa de 1.6 GHz. Totodata xpPhone 2 vine cu 2 GB de RAM, un ecran de 4.3 inch cu rezolutie 1024 x 768 pixeli, 16/32/64GB memorie interna sau chiar 112 GB SSD daca aveti nevoie de stocare suplimentara si camera foto principala de 1,3 MP.

In ce priveste conectivitatea, handsetul ofera GPRS, Edge, 3G, Bluetooth si GPS. Totusi nu ne putem abtine sa facem o remarca legata de viata bateriei care credem ca nu va fi una impresionanta precum specificatiile terminalului.

Cu toate acestea pana in prezent nu exista nici o informatie in ceea ce priveste momentul cand xpPhone 2 va fi lansat in Europa si totodata preţul sau. Totusi admiratorii pot spera sa vada terminalul xpPhone 2 pe piata in a doua jumatate a acestui an.