Monitoare

Noile monitoare LED de 24 inch Philips folosesc tehnologia PowerSensor

Monitor Philips 240B4LPYNB

Facturile la energie cresc si vor continua sa creasca, de accea Philips lanseaza monitoare LED de 24 inch cu format de imagine 16:10 care folosesc tehnologia PowerSensor.

Tehnologia PowerSensor poate reduce consumul de energie cu pana la 80%. In plus fata de design-ul eco, cea mai noua generatie de monitoare de 24 inch ofera o performanta extraordinara a display-ului, cu contrast, saturatie a culorilor si claritate a imaginii excelente.

Tehnologia PowerSensor inchide ecranul ori de cate ori utilizatorul pleaca din fata monitorului, actiune ce nu doar ca reduce din energia la electricitate cu pana la 80% dar si prelungeste viata monitorului. In plus, monitoarele folosesc materiale reciclate si nu contin policlorura de vinil (PVC).

Monitoarele LED ofera o experienta superioara a vizualizarii, permitandu-le utilizatorilor sa lucreze si sa se joace pentru mai mult timp, fara ca oboseala sa intervina. O inovatie importanta este noul format de imagine 16:10, ceea ce inseamna ca utilizatorii au o suprafata mai mare de vizionare pentru aceeasi marime a ecranului. Caracteristicile Philips “Smarts” precum SmartImage, ce optimizeaza modul de imagine pentru fiecare tip de aplicatie, SmartControl, ce inlesneste ajustarea functiilor monitorului sau SmartContrast, functie ce imbunatateste contrastul ecranului, fac ca monitoarele sa fie usor de experimentat si sa asigure utilizatorilor cele mai bune rezultate. Utilizatorii din companii vor aprecia functiile ergonomice a gamei B si P: SmartErgoBase permite ca ecranul sa fie coborat aproape de nivelul biroului pentru un unghi confortabil de vizualizare.

Viteza este esenta aplicatiilor moderne. Cu ajutorul DisplayPort, un mod de conexiune intre PC si monitor ce se realizeaza printr-un cablu de pana la 15 metri lungime si care ofera un transfer de date de 10,8 Gbps/secunda, imaginea este ultra-rapida, cu rate de refresh fara timpi de asteptare. Utilizatorii gamei B si P a ecranelor de 24 inch beneficiaza de un hub USB de 2.0 cu patru porturi pentru o conectivitate usoara cu alte dispozitive multimedia.

Monitoarele sunt disponibile la urmatoarele preturi:

240P4QPYNB/00 – 1249 Lei fara TVA (1549 Lei cu TVA inclus)
240B4LPYNB/00 – 1087 Lei fara TVA (1349 Lei cu TVA inclus)

240S4LPSB/00 – 1087 Lei fara TVA (1349 Lei cu TVA inclus)
240S4LPMB/00 (cu posibilitate de ajustare a inaltimii) – 1206 Lei fara TVA (1499 Lei cu TVA inclus)