Philips Miracast 239C4QHWA
Monitoare

Philips 239C4QHWAB Miracast reda wireless de pe smartphone sau tableta

Philips Miracast 239C4QHWA

Philips a lansat noul monitor Philips 239C4QHWAB Miracast care permite redarea wireless de continut full HD. Monitorul Philips 239C4QHWAB poate afisa continutul Full HD de pe orice smartphone sau tableta ce are certificare Miracast.

Miracast sau Wireless Display foloseste tehnologia Wi-Fi Direct ce permite conectarea si comunicarea intre doua dispozitive prin wireless. Tehnologia Miracast este activata pe display apasand butonul de la baza monitorului, e asemanatoare cu ceea ce iti ofera tehnologia HDMI dar de data asta fara cabluri sau alti conectori.

2 Philips Miracast 239C4QHWA

Cei care nu au dispozitive certificate Miracast au o alternativa: cu ajutorul tehnologiei MHL, ei isi pot conecta la monitor dispozitivele mobile printr-un cablu optional MHL si apoi sa urmareasca video-uri HD cu sunet digital pe ecranul de 23 inch. Philips 239C4QHWAB Miracast are un finisaj negru lucios si o rama cu o grosime de numai 3,4 cm, iar designul e completat si de calitate – tehnologia LED IPS ofera imagini clare si culori vii, acuratete cromatica si unghiuri de vizualizare largi.

Display-ul Miracast vine cu functii inteligente ce ofera performanta optima indiferent de scenariu. Tehnologia SmartImage analizeaza continutul afisat pe ecran si ajusteaza constrastul si culorile in functie de acesta. SmartKolor imbunatateste paleta culorilor pe ecran iar SmartConstrast ofera detalii bogate pentru o experienta de vizualizare imersiva.

Noul Philips Miracast 239C4QHWAB  va fi disponibil in Romania din luna aprilie, la un pret recomandat de 1199 Lei.