Noutati

i-SENSYS noua gama de multifunctionale laser de la Canon

i-SENSYS

Canon Europe, lider mondial in solutii de imagistica, si-a actualizat gama de multifunctionale laser color compacte, de inalta performanta i-SENSYS si a lansat si in Romania doua noi serii, MF8200 si MF8500.
Oferind o calitate excepţionala şi functii pentru conectivitate, cele cinci noi echipamente compacte laser vin in ajutorul companiilor mici prin fluxul de lucru rapid si oferind mai multa flexibilitate. Proiectate pentru a fi folosite in comun foarte usor, noile multifuncţionale i-SENSYS se integreaza perfect in mediul office. Ambele serii au in standard functii de conectivitate ce permit utilizatorilor sa imprime cu usurinta atat de pe terminale mobile, cat si de pe alte echipamente conectate la internet, folosind aplicatia Canon Mobile Printing, Apple AirPrint sau Google Cloud Print. Ambele serii I-SENSYS, MF8280Cw si MF8580Cdw dispun si de functii Wi-Fi, ceea ce permite companiilor sa imprime wireless simplu si rapid din orice colt al biroului.

In cadrul evenimentului Anil Jagpal, European Marketing Manager pentru i-SENSYS la Canon Europe a declarat: “Imprimantele si scannerele cu Wi-Fi pot aduce beneficii masive pentru afacerile mici. Potrivit celui mai recent Office Insights Report , peste doua treimi dintre utilizatori considera ca aceste echipamente le pot creste productivitatea”.

Noile imprimante i-SENSYS seria MF8500 dispun de functia SEND care ofera utilizatorilor posibilitatea de a scana documente si de a le trimite direct catre adresa de mail sau intr-un fisier de retea. Amebele serii i-SENSYS permit, de asemenea, scanarea si salvarea, dar si imprimarea documentelor pe si de pe stick-uri USB. Utilizatorii pot creste productivitatea seriei i-SENSYS MF8500, cu ajutorul functiei Duplex Automatic Document Feeder pentru 50 de file, cu o capacitate maxima de pana la 550 de file si imprimare rapida pe ambele fete. Totodata utilizatorii pot configura tastele One-Touch pentru functiile cele mai folosite, iar tehnologia Quick First-Print reduce timpul de imprimare a primei pagini atunci cand multifunctionala este in modul stand-by. Noua serie i-SENSYS MF8500 dispune, totodata si de functii de securitate ce permit utilizatorilor sa lucreze intr-un mediu protejat fara costuri suplimentare. Cu ajutorul functiei Canon Secure Print, documentele sunt imprimate doar daca utilizatorul introduce parola corecta, pastrand documentele companiei in siguranta.

Noile multifunctionale i-SENSYS MF8280Cw si MF8580Cdw vor fi disponibile incepand cu 15 mai 2013.