Stiri

Intelligent Ringer – aplicatia care ii da smartphone-ului tau si bun simt!

Intelligent Ringer

Intelligent Ringer este o aplicatie gratuita pentru Android care iti face telefonul sa fie constient de zgomotul de fundal si sa sune astfel incat sa nu deranjeze daca e prea liniste sau sa il auzi si daca esti la un concert.

Aplicatia Intelligent Ringer automatizeaza sarcina de a schimba volumul soneriei si de aceea am putea spune ca vine cu o functie inteligenta, de bun simt, pentru telefonul tau, deja destept.

Cum functioneaza Intelligent Ringer?

Inteligent Ringer masoara nivelul de zgomot ambiental folosind microfonul telefonului si stabileste volumul soneriei pe baza acestor valori chiar inainte de a primi un apel. Spre deosebire de alte aplicatii similare Inteligent Ringer ajusteaza setarile sale interne in functie de telefon, care are un efect semnificativ in acuratetea procesului de masurare.

In plus, aplicatia Inteligent Ringer poate detecta daca telefonul se afla in buzunar bazandu-se pe valorile senzorului de proximitate. Senzorul de proximitate este plasat pe partea din fata a telefonului, atunci cand senzorul este acoperit aplicatia presupune ca telefonul este intr-un buzunar.

intelligent Ringer

Aplicatia are si cateva setari care pot fi acesate apasand butonul de meniu al telefonului:

• Pocket factor: daca aplicatia va detecta ca telefonul este in buzunar, va suna treptat pana va ajunge la valoarea setata.
• Accuracy: cu cat este setata o valoare mai mare cu atat analiza zgomotului de fundal va fi mai precisa, totusi nu trebuie sa fie o valoare prea mare pentru ca poate dura mai mult timp pentru a relga volumul soneriei inainte de a primi un apel.
• Sensitivity: este folosita sensibilitatea microfonului pentru a determina nivelul de zgomot. In mod implicit, microfonul camerei este utilizat.
• Minimum and maximum volume: Volumul minim si maxim, care vor fi aplicate.

Tot aici mai exista si doua optiuni de calibrare care se folosesc pentru a gasi setarile ideale pentru telefonul tau si stilul tau de viata.In cazul in care telefonul este setat pe mute sau silent volmumul nu va fi schimbat, tocmai pentru a-ti respecta dorinta. Inteligent Ringer poate modifica volumul soneriei numai daca telefonul este activ.