Lansare Academia Canon - Dan Besliu
Noutati

Canon Romania lanseaza Academia Canon

Lansare Academia Canon - Dan Besliu

La fiecare doua saptamani, pasionatii de fotografie sunt invitati sa participe la cursurile Canon sustinute de Dan Besliu

Canon Romania impreuna cu Dan Besliu lanseaza Academia Canon, un curs introductiv de fotografie. Cu ocazia acestor cursuri, o noua serie de entuziasti va avea ocazia de a invata de la lectorul Dan Besliu secretele tehnologiei din spatele aparatelor de fotografiat si, vor beneficia astfel, de initiere in arta fotografica.

Cursurile, care vizeaza o cat mai buna intelegere a modului de utilizare a DSLR-urilor, se vor desfasura la Muzeul de Geologie (Sos. Kiseleff nr. 2). Sunt disponibile 25 de locuri pentru fiecare curs, acesta avand loc pe parcursul unei zile, iar inregistrarea se poate face pana in ziua precedenta desfasurarii acestuia (in limita locurilor disponibile).

Fiecare curs are doua sesiuni. Prima, de tehnica fotografica, va include o prezentare a aparatelor si obiectivelor Canon, notiuni despre expunere si detalii legate de imaginea digitala. In cea de-a doua sesiune se va discuta despre genuri fotografice, moduri de lucru, setarea aparatelor si va include sfaturi pentru realizarea diferitelor genuri fotografice (portret, peisaj, macro, eseu, sau fotoreportaj). Canon Romania va pune la dispozitia participantilor atat echipamente, cat si accesorii Canon, pe care le vor putea testa pe durata intregului curs.

Participarea la cursurile Academiei Canon costa 300 de RON. Pasionatii de fotografie care au achizitionat un echipament sau accesoriu DSLR Canon incepand cu 1 iulie 2012 pana in prezent, beneficiaza de o reducere substantiala, urmand sa plateasca doar 50 de RON. Plata se face in ziua cursului.

Lectorul Dan Besliu este fotograf profesionist din 1992 si formator din 2009. A lucrat si a colaborat, de-a lungul carierei sale, cu mai multe publicatii locale, iar in 2001, a infiintat agentia Freelancer. Din 2010 este profesor la Scoala de Fotografie Freelancer, ale carei cursuri de formare si perfectionare sunt recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Prima sesiune din cadrul Academiei Canon se va desfasura sambata, 6 aprilie, la Muzeul de Geologie. Mai multe informatii despre structura cursurilor, modalitatile de inscriere si lector sunt disponibile pe pagina dedicata: http://scoala-de-fotografie.ro/academiacanon