Samsung Galaxy S4
Noutati

KOYOS.ro, printre primii retaileri care vor aduce Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

In intampinarea noului smartphone, KOYOS.ro a pregatit o campanie de promotii pentru produsele Samsung

KOYOS.ro anunta noi promotii in magazinul online la o gama larga de produse Samsung, de la smartphone-uri la televizoare, camere foto si tablete sau imprimante multifunctionale. Noua oferta este ocazionata si de lansarea noului model Samsung Galaxy S4, cel mai recent terminal mobil al companiei coreene. KOYOS.ro va fi printre primii retaileri din Romania ce il vor avea in oferta.

Samsung Galaxy S3

In asteptarea noului varf de gama Samsung, KOYOS.ro ofera reduceri pentru modelele Samsung Galaxy S3 si Samsung Galaxy Note 2, potentialii clienti beneficiind de cele mai bune preturi de pe piata. Astfel, Galaxy S3 este in oferta magazinului la pretul de 1.899 lei, iar modelul Note 2 Marble White este disponibil la pretul de 2.269 lei.

Samsung Galaxy Camera Gc100

De asemenea, si celelalte produse Samsung au fost incluse in promotie. Patru televizoare LED si un LCD TV beneficiaza de preturi speciale. Pentru achizitionarea fiecaruia dintre cele cinci modele, se ofera cadou un telefon mobil Samsung E1200 Black. Totodata, Samsung Galaxy Camera GC100, aparatul foto cu sistem de operare Android este disponibil la un pret special.

Samsung Note N8000

Pentru pasionatii de tehnologie, oferta KOYOS.ro include tabletele Galaxy Tab 2, de 10 si de 7 inci, si tableta Note N8000, ce dispun de conexiune 3G. In plus, in aceasta promotie mai sunt incluse si un home-cinema, doua imprimante multifunctionale utile pentru orice companie si trei modele de SSD-uri pentru laptopuri.

Pentru o lista completa a produselor Samsung din promotie, va rugam sa accesati http://m.koyos.ro/exchange/newsletter/nl-20131403.html.