Sony BRAVIA KD-84X9005
Televizoare

Sony BRAVIA KD-84X9005 primul televizor 4K disponibil acum si in Romania

Sony BRAVIA KD-84X9005

Sony aduce in Romania primul televizor cu rezolutie 4K, modelul Sony BRAVIA KD-84X9005. Televizorul Sony BRAVIA KD-84X9005 cu diagonala de 84” (2,13M) incorporeaza tehnologia de imagine 4K X-Reality PRO si ofera imagini impresionante, la o calitate fara precedent.

Sony BRAVIA KD-84X9005 are o diagonala de 2,14 M si rezolutie de 8,29 megapixeli, de patru ori mai mare decat Full HD. Televizorul Sony BRAVIA KD-84X9005 beneficiaza de servicii premium Sony, personalizate.

“Noul televizor BRAVIA 4K deschide atat un segment de piata, cat si o noua era in tehnologia de imagine pentru acasa. Vorbim de o tehnologie uimitoare, dezvoltatata pe baza experientei vaste pe care Sony o are in industria cinematografica, unde a lansat primul proiector comercial, urmat de prima camera video 4k,” a declarat Lucian Radulescu, Country Head Sony pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Procesorul de imagine optimizat poate reproduce continutul HD sau Blu-ray in imagini incredibil de clare, cu rezolutie 4k. In plus, spre deosebire de ecranele Full HD de mari dimensiuni, pe noul model BRAVIA 4K privitorii nu vor sesiza pixelii, ci se vor bucura de imaginile clare, surprinzator de realiste, la un unghi de vizionare de 60 grade. De asemenea, privitorii pot sta mai aproape de ecran (la 1,5 m) la jumatatea distantei recomandata pentru televizoarele Full HD, pentru care distanta de vizionare recomandata este de trei ori mai mare decat inaltimea ecranului.*

Televizorul este completat de sistemul de sunet cinematografic cu 10 boxe laterale incorporate, optimizat pentru ecranele de mari dimensiuni si capabil sa redea pana la 50W.

Sony 4K
Sony a inceput revolutia 4K lansand primul proiector comercial pentru cinematografe, iar acum mai mult de 13.000 de proiectoare 4K sunt instalate in cinematografe din toata lumea, continuand cu prima camera profesionala care produce continut 4K, F65. Cu un proiector 4K pentru acasa, o linie completa de produse compatibile si televizorul LED 4K de 84”, Sony ofera un ecosistem 4K complet pe care nicio alta companie nu-l poate oferi.

Servicii premium
Revolutia 4K aduce cu sine un pachet de servicii premium, care completeaza experienta unica Sony. Astfel, televizorul este completat de un serviciu gratuit de livrare si instalare a televizorului, dar si de suport tehnic personalizat, in functie de caracteristicile locului in care va fi amplasat. Totodata, orice utilizator al televizorului 4K va beneficia de un serviciu de consultanta inainte de achizitie, pentru a gasi solutia optima de instalare a acestuia.

Imagine de dimensiuni mari, care amintesc de o sala de cinema
Ecranul LCD de 214 centimetri, cel mai mare ecran din clasa superioara de televizoare din industrie, are o rezolutie (3840 x 2160p) de patru ori mai mare fata de un ecran Full HD, cu 52 ppi (pixeli per inci). Sony a optimizat algoritmul “X-Reality PRO” prin adaugarea unei baze de date pentru televizoarele LCD 4K.
Aceasta optimizare a permis convertirea la rezolutia 4k a imaginilor si continutului video provenit din transmisii digitale HD sau Blu-ray.

De asemenea, privitorii se pot bucura de imagini 3D afisate pe un ecran impresionant precum cel din sala de cinema. Televizorul 4K converteste imaginile 3D Blu-ray Full HD in imagini 4K (3840 x 2160) si le afiseaza simetric pe ecran. Ochelarii 3D au un design usor si confortabil si nu au nevoie de baterii.

Sunet puternic
Noul televizor 4K  Sony BRAVIA KD-84X9005 dispune de tehnologiile proprietare Sony, de la prelucrarea semnalul transmis catre boxe si pana la arhitectura “Signal TO Sound”, concepute pentru a reda un sunet de o calitate inegalata.

Cele 10 boxe integrate sunt instalate pe laturile televizorului, indreptate catre privitor si este optimizat pentru ecranele de mari dimensiuni. Sistemul, cu subwoofere si tehnologie S-Force Front Surround 3D, creeaza un sunet surround virtual pe 5.1 canale puternic, de 50 W. De asemenea, sistemul inglobeaza tehnologia Sony „Clear Phase” pentru reproducerea unui sunet natural, asemanator cu cel original, precum si pentru localizarea exacta a sunetului.

*1: Distanta potrivita pentru o vizionare confortabila depinde de continut, mediul de vizionare, precum si de conditiile fizice ale utilizatorului. Recomandam vizionarea de la o distanta adecvata fiecaruia, cu pauze la intervale regulate.

Televizorul Sony BRAVIA KD-84X9005 este expus in Baneasa Shopping City, in zona food court.

Poze Sony BRAVIA KD-84X9005:

Despre Sony
Sony este producator de top pe segmentul consumer, oferind o gama variata de produse de divertisment, de la electronice, la dispozitive mobile, muzica, filme, jocuri, dar si serviciul Sony Entertainment Network. Sony este recunoscut pentru sistemele audio-video destinate atat consumatorilor, cat si profesionistilor, cu branduri precum televizoarele LCD HD BRAVIA™, camerele digitale CyberShot™, camerele video Handycam®, camerele digitale SLR “α” (Alpha), tableta Xperia™ si MP3 player-ul Walkman®, precum si computerele VAIO™ si echipamentul profesional de transmisie profesional 3D HD. Pentru mai multe informatii despre Sony Europa, vizitati www.sony-europe.com. Pentru mai multe informatii despre Sony Corporation, vizitati www.sony.net

“Sony”, “WALKMAN”, “VAIO”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α” si “BRAVIA” si „Xperia” sunt marci inregistrate ale Sony Corporation. Celelalte marci apartin respectivilor proprietari.