Samsung Galaxy S4
Gadgeturi

Samsung Galaxy S4 Vs Galaxy S3

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 a fost lansat in New York pe 14 martie in cadrul evenimenului “Samsung Unpacked” astfel toate zvonurile au luat sfarsit.

Dupa ce a vandut milioane de telefoane Galaxy S3, Samsung a atras din nou atentia presei din toata lumea. Samsung Galaxy S3 a stabilit noi standarde pe piata smartphone-urilor si a introdus o multime de caracteristici inedite pe partea de software, dar si pe partea de hardware venind cu cea mai buna configuratie a momentului. Cu o campanie de promovare foarte bine pusa la punct, Samsung Galaxy S4 a fost prezentat intr-un cadru comic unde sa pus accent mai mult pe noile functii si mai putin pe pe specificatiile tehnice. Designul noului Samsung Galaxy S4 este asemanator cu cel a lui Galaxy S3, dar vine cu un ecran mai mare si este mai subtire si mai usor decat Galaxy S3. Samsung a petrecut o mulțime de timp vorbind despre noile fuctionalitati ale telefonului, cum ar fi S Health, Album Story si WatchOn. Insa cea mai importanta intrebare este : cu cat este mai performant Samsung Galaxy S4 pe partea hardware fata de Galaxy S3 ca sa merite upgrade-ul ?

Haide-ti sa ne uitam peste specificatiile celor doua telefoane:

Samsung Galaxy S4 versus Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S4 versus Samsung Galaxy S3

[table id=30 /]

Voi decideti daca este necesara o schimbare !
Legat de noile functionalitati cu care vine noul Samsung Galaxy S4, cei de la Samsung au promis ca Samsung Galaxy S3 si alte telefoane sau tablete vor primi un update de software care va include si aceste noi functionalitati.