Samsung Galaxy S4
Telefoane Mobile

Samsung GALAXY S4 a fost lansat

Samsung Galaxy S4

New York, SUA, 15 martie 2013 — Samsung Electronics lanseaza astazi cea de-a patra generatie a GALAXY S, SAMSUNG GALAXY S4, creat pentru a te aduce mai aproape de tot ceea ce este important pentru tine.

Capabil sa inteleaga ce este mai de pret pentru noi, Samsung GALAXY S 4 a fost creat pentru a redefini modul in care traim. Acest smartphone performant si elegant da sens fiecarui moment al vietii noastre: intelege valoarea relatiilor, oferindu-ne posibilitatea de a avea o legatura stransa cu prietenii si familia si, totodata, o experienta de utilizare facila, care ne face viata mai usoara.

Telefonul are un design atent creat, un ecran si o baterie de dimensiuni mai mari si o rama foarte ingusta, toate gazduite de o carcasa usoara (130 g) si subtire (7,9 mm). Samsung GALAXY S4 este mai subtire si totodata mai puternic, fiind disponibil la lansare in doua variante de culoare – Black Mist si White Frost – alte culori urmand sa fie lansate pe parcursul anului.

„Cu GALAXY S 4, Samsung va imbunatati din nou felul in care traim,” a declarat JK Shin, Presedinte si sef al Diviziei IT & Mobile Communications din cadrul Samsung. „Toate caracteristicile GALAXY S 4 au fost create pe baza nevoilor pe care le-am identificat la consumatorii nostri din intreaga lume. Continuand seria de succes GALAXY S, acest mobil este o noua dovada a inovatiei inspirata de oameni. La Samsung, ne concentram pe ceea ce oamenii isi doresc, pentru a-i putea inspira la randul nostru.”

Momente pretioase – Ofera mai multe bucurii

O viata bogata este plina de momente importante, iar cu SAMSUNG GALAXY S4 le poti surprinde si impartasi. SAMSUNG GALAXY S4 are primul display Full HD Super AMOLED din lume, pentru o vizualizare a imaginilor in cele mai bune conditii. Ecranul de 5 inci si 441 ppi ofera imagini de o calitate uimitoare. SAMSUNG GALAXY S4 foloseste, de asemenea, noul Gorilla® Glass 3* al Corning, ceea ce-l face un bun insotitor pentru toate momentele importante din viata.

Dotat cu o camera de 13 megapixeli, GALAXY S 4 ofera si functia ‘Dual Camera’ ce permite folosirea simultana a camerei frontale si a celei din spate, pentru fotografiere si filmare. Utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de efecte pentru a alatura cat mai natural cele doua imagini si, de asemenea, pentru a ajusta dimensiunea fotografiei mici in cadrul celei mai mari. Totodata, ei pot alege 8 modalitati diferite de imbinare a celor doua imagini. Functia ‘Dual Video Call’ le permite utilizatorilor sa efectueze apeluri video cu prietenii si familia, aratandu-le in acelasi timp si peisajul pe care il privesc in timpul apelului.

Functiile camerei merg chiar mai departe, telefonul fiind dotat cu 12 moduri de fotografiere, inclusiv ‘Drama Shot’, ce le permite utilizatorilor sa vada intreaga actiune intr-un timelapse, dar si ‘Sound & Shot’, care permite inregistrarea sunetelor si a vocii in timpul fotografierii, astfel ca momentele speciale sunt captate in cea mai fidela forma, exact asa cum s-au petrecut.

Aceste momente speciale pot fi stocate automat intr-un album foto, cu noua functie ‘Story Album’. Fotografiile realizate cu SAMSUNG GALAXY S4 sunt adunate si sortate automat dupa criterii cronologice, geografice sau in functie de evenimente specifice intr-un album foto. Aceste albume foto unice pot fi livrate ca albume foto offline, prin intermediul unui nou parteneriat cu Blurb*, astfel ca utilizatorii pot pastra in siguranta acele momente pretioase, pentru a le privi si a le impartasi de nenumarate ori.

Conexiuni reale – Apropie oamenii

Samsung GALAXY S4 ne ajuta sa ramanem aproape de persoanele importante din viata noastra. Este mai mult decat un device personal ce poate fi folosit cu usurinta – este smartphone-ul care ne ajuta sa ne mentinem relatiile cu cei din jur, dandu-ne ocazia sa impartasim foarte usor cu prietenii sau familia experientele si momentele speciale traite, indiferent de locul in care ne aflam.

Functia ‘Group Play’ incorporata de Samsung Galaxy S 4 le ofera consumatorilor posibilitatea de a partaja muzica, poze, documente sau jocuri cu cei din jur chiar si atunci cand nu exista Wi-Fi sau semnal in zona in care se afla. Astfel, utilizatorii se pot conecta direct intre ei pentru a partaja instant documente, a se juca sau a crea impreuna diferite tipuri de continut. In plus, optiunea ‘Share Music’ le da consumatorilor posibilitatea de a conecta mai multe telefoane pentru a derula simultan aceeasi melodie, creand astfel o atmosfera deosebita.

Samsung GALAXY S4 depaseste barierele de limbaj, dand oamenilor din intreaga lume posibilitatea de a comunica mai usor. Te poti bucura in plus de calatoriile in afara tarii cu ajutorul functiei ‘S Translator’, ce le permite utilizatorilor sa faca traduceri aproape instantaneu, in cadrul aplicatiilor precum e-mail, SMS si ChatON. Traducerea instanta este posibila atat din vorbire in text, cat si din text in vorbire, asigurandu-le utilizatorilor informatiile necesare atunci cand se afla in strainatate.

Samsung GALAXY S4 este compatibil cu retelele 4G LTE si HSPA+42 Mbps, care le ofera consumatorilor siguranta ca beneficiaza de conexiune de calitate, indiferent de locul in care se afla. Spre exemplu, versiunea LTE este compatibila cu 6 benzi de frecvente, ceea ce permite functionarea in cele mai multe zone cu acoperire LTE, precum si activarea automata a roaming-ului LTE. Mai mult, versiunea Dual Mode TDD/FDD LTE va fi introdusa pe parcursul acestui an.

Usurinta de utilizare nemaiintalnita – Lucrurile devin mult mai simple

Suntem mereu in cautare de modalitati simple si rapide care sa ne faca viata mai usoara si mai putin stresanta. Noul SAMSUNG Galaxy S4 are grija ca lucrurile sa fie facute fara efort, cu ajutorul functiilor de detectare a fetei, vocii si miscarilor, permitand controlul ecranului fara a-l atinge.

Functia ‘Samsung Smart Pause’ ajuta consumatorul sa controleze display-ul smartphone-ului cu ajutorul privirii. Atunci cand consumatorii vizioneaza un videoclip, rularea se opreste cand acestia se uita in alta directie si este reluata cand privirea revine la videoclip. ‘Samsung Smart Scroll’ le permite consumatorilor sa deruleze paginile de Internet sau e-mailul fara sa atinga ecranul. Acesta recunoaste privirea utilizatorului si miscarea incheieturii mainii, deruland automat paginile in functie de acestea.

Functia ‘Air View’ le da utilizatorilor posibilitatea de a previzualiza un e-mail, S Planner-ul, galeria de imagini si videoclipuri, doar planand degetul asupra acestora, fara sa fie nevoie sa le deschida. Acestia pot vedea acum mai usor un numar de telefon salvat pe o tasta de apelare rapida sau pot vizualiza pagina de Internet marita. Cu ajutorul ‘Air Gesture’, utilizatorii pot schimba acum melodia, naviga in sus sau in jos pe o pagina, ori accepta un apel printr-o simpla miscare a mainii facuta deasupra ecranului.

Cu ajutorul functiei ‘S VoiceTM Drive’ utilizatorii care se afla la volan pot activa diferite comenzi cu ajutorul vocii. Odata conectat la reteaua Bluetooth a masinii, noul smartphone activeaza automat modul Driving, convertind astfel textele scrise in mesaje audio, pentru a ajuta consumatorii sa-si verifice usor si in siguranta mesajele, fara a mai fi nevoie sa se uite la ecran.

De asemenea, ‘Optical Reader’ face viata si mai usoara, recunoscand automat mesaje text, carti de vizita sau QR codes, oferind functii utile precum traducere, apelare, mesagerie si cautare.

Prin functia ‘Samsung WatchON’, GALAXY S 4 se transforma in telecomanda pentru a controla prin infrarosu dispozitivele sistemului de home entertainment de acasa, precum televizoare, set-top box, DVD playere si chiar si aparate de aer conditionat. In plus, utilizatorii pot urmari un continut video variat, inclusiv transmisii TV in direct, posturi TV prin cablu si video on demand, alegand programele preferate cu ajutorul EPG (Electronic Program Guide).

Are grija de sanatate si de calitatea vietii

Software-ul ‘S Health’ incorporat de GALAXY S 4 ajuta la mentinerea unui stil de viata sanatos prin oferirea in timp real a unor informatii legate de starea de sanatate a utilizatorului. Senzorii performanti incorporati de noul smartphone permit o monitorizare permanenta a sanatatii si a mediului in care se afla consumatorul pentru a-l ajuta sa-si controleze si sa-si mentina un nivel ridicat de calitate a vietii. De asemenea, utilizatorii pot sa isi verifice foarte usor starea de sanatate cu ajutorul jurnalului de alimentatie, jurnalului de exercitii fizice sau a functiei de monitorizare a somnului (anumite functii sunt activate prin intermediul unor accesorii).

Functia ‘Samsung Adapt Display’ le ofera consumatorilor o experienta de vizualizare imbunatatita si adaptata fiecarui tip de aplicatie, in timp ce ‘Samsung Adapt Sound’ ajusteaza automat sunetul la nivel optim, in functie de fiecare utilizator in parte.

Samsung GALAXY S 4 va fi disponibil din trimestrul al doilea la nivel international, inclusiv in Statele Unite, prin intermediul parteneriatelor cu operatori precum AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless, US Cellular sau Cricket. In Europa, Samsung GALAXY S 4 va intra pe piata datorita parteneriatelor international avute cu operatori precum Deutsche Telecom, EE, H3G, Orange, Telenor, Telia Sonera, Telefonica si Vodafone.

Nota:

Declaratii ale operatorilor:

Heikki Makijarvi, SVP, Deutsche Telekom
„Noul Samsung GALAXY S 4 este impresionant. Dupa marele succes pe care l-a avut lansarea GALAXY S III, Deutsche Telekom este foarte mandru sa lanseze in Europa si succesorul acestuia. Suntem foarte fericiti sa lucram cu Samsung pentru a aduce clientilor nostri o experienta cu totul noua de utilizare a smartphone-urilor.”

Yves Maitre, SVP Mobile Multimedia & Devices, France Telecom – Orange
„La Orange, suntem incantati ca lucram din nou cu Samsung pentru a le aduce clientilor nostri o noua evolutie a smartphone-ului. Am inaugurat deja retelele LTE in sapte tari europene si suntem dedicati lansarii LTE in toata Europa pana in 2015. Acest parteneriat va aduce clientilor nostri o bogata serie de servicii, datorita compatibilitatii 4G si NFC, asigurandu-le clientilor beneficiile unor produse stilate care ofera acces rapid si usor la tot continutul preferat, oriunde s-ar afla.”

Marieta Rivero, Group Devices Director, Telefonica
„Samsung GALAXY S 4 este un telefon de exceptie ce va insemna un salt inainte pentru categoria smartphone-urilor premium. Suntem incantati sa fim parteneri pentru lansarea acestui telefon in mai multe piete pe care suntem prezenti.”

Patrick Chomet, Group Director de Terminale, Vodafone
„Samsung continua sa aduca mobile ce imping limitele a ceea ce este posibil la capitolul design, performanta si functionalitate, iar GALAXY S 4 va fi un produs de valoare in portofoliul Vodafone. Vom oferi Samsung GALAXY S 4 printr-o varietate de oferte, inclusiv Vodafone RED, care le va permite clientilor sa foloseasca GALAXY S 4 la adevaratele capabilitati in reteaua noastra rapida si stabila.”

GALERIE SAMSUNG GALAXY S4:

Samsung GALAXY S 4 – Specificatii:

Samsung Galaxy S4 Specificatii