eisa award
Stiri,  Telefoane Mobile

Sony primeste sase distinctii la Premiile EISA 2015

eisa award

Sony primeste anul acesta o recunoastere semnificativa pentru inovatia in tehnologie, prin sase distinctii acordate de Asociatia Europeana de Imagine si Sunet (EISA), cea mai mare organizatie editoriala multimedia din Europa.

EISA este renumita si respecata pentru expertiza in analizarea si evaluarea diferitelor game de produse, iar cele sase premii obtinute indica devotamentul permanent al Sony pentru a crea produse cu adevarat inovatoare care se remarca prin fabilitate si calitate.

Sony HT-XT3

Boxa de baza a anului in Europa: Sony HT-XT3

Sony HT-XT3 ofera o calitate audio uimitoare si conectivitate excelenta intr-un format subtire si elegant, ideal pentru ecrane de pâna la 65 inchi si 50 Kg. Performantele boxei sunt asigurate de difuzoarele coaxiale care au incorporate conuri rezistente din fibra de sticla si un dome tweeter centrat, in timp ce bass-ul este redat de doua woofere puternice. Conectivitatea este excelenta, boxa de baza având optiunile de conectare prin HDMI, Ethernet, Wi-Fi, USB, Bluetooth, NFC si dispune de compatibilitate cu Google Cast. Formatele audio Hi-Res disponibile sunt: Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, FLAC, WAV si DSD, iar caracteristicile HT-XT3 sunt perfecte pentru integrarea boxei intr-un sistem audio multiroom, care poate fi controlat prin aplicatia Sony SongPal. HT-XT3 este un sistem audio excelent, disponibil la un pret avantajos.

Sony KD-65X9005C

Televizorul cu cel mai bun design in Europa: Sony KD-65X9005C

Rareori un televizor creeaza efectul ”wow” inainte de a-l aprinde, insa modelul Sony 65X9005C reuseste aceasta performanta pe fondul unui design uimitor. Acest televizor ultra-slim cu diagonala de 65 inchi, cu grosimea de doar 4.9 mm in cel mai subtire punct al sau aduce un plus de stil living-ului. Datorita sistemului de fixare inovator si sistemului de ventilatie ”vertical airflow” de la Sony, televizorul poate fi montat extrem de aproape de perete, fara ca acesta sa se supraincalzeasca. Cei care aleg sa instaleze televizorul 65X9005C pe un stand pot alege intre pozitii inguste sau largi ale picioarelor elegante din aluminiu. Designul nu este singurul punct forte al televizorului. Ecranul 4K Ultra HD isi tehnologia Sony Triluminos Display aduc in camera o experienta bazata pe culori naturale si bogate, claritate si cel mai avansat sistem de operare pentru televizoare din lume, Android TV.

Sony Alpha7 II

Camera foto profesionala compacta a anului in Europa: Sony α7 II

α7 II este o camera foto compacta (CSC) full-frame profesionala de cea mai inalta calitate care concureaza cu modelele DSLR si ofera un potential foto imens intr-o carcasa de dimensiuni reduse. Senzorul full-frame de 24,3 megapixeli ofera un nivel incredibil pentru functia high dynamic range (HDR) si imagini cu zgomot redus la valori ISO ridicate, in timp ce sistemul Fast Hybrid AF ofera un focus rapid si precis. Carcasa din magneziu si noul grip revolutioneaza senzatia si manevrabilitatea oferita de predecesorul sau, in timp ce stabilizatorul de imagine in 5 axe este extrem de folositor in cazul in care fotografiati din mâna portrete sau alte cadre la viteze de declansare reduse. Toate aceste functii transforma camera α7II intr-o alternativa serioasa la camerele full frame DSLR.

Sony Cyber shot DSC HX90V

Camera foto compacta a anului in Europa destinata calatoriilor: Sony Cyber-shot DSC-HX90/V

Sony Cyber-shot DSC-HX90/V este cel mai mic aparat foto super zoom compact din lume cu vizor electronic incorporat. Obiectivul Zeiss Vario-Sonner T* ofera o plaja focala echivalenta unui obiectiv de 24-720mm si este ideal pentru un numar mare de scenarii de calatorie. Vizorul electronic este extrem de util atunci când lumina este foarte puternica si se retrage in corpul camerei atunci când nu se impune utilizarea acestuia. Ecranul LCD se inclina la 180°, ceea ce aduce un plus de creativitate prin noi unghiuri de fotografiere. HX90V poate inregistra videoclipuri la o calitate superioara de 1080/60p si beneficiaza de GPS si conectivitate prin Wi-Fi si NFC. DSC-HX90V este o camera de buzunar cu capabilitati excelente, care poate calatori cu tine oriunde.

Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS

Obiectivul de camere compacte al anului in Europa: Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS

Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS este probabil cel mai bun produs din segmentul sau, expertii EISA fiind impresionati de rezultatele testelor efectuate cu acest obiectiv. Ofera o claritate incredibila, chiar si la extremitatile imaginii cu diafragma maxima, iar distorsiunile si aberatiile cromatice sunt minime. Nivelul de contrast ajuta la obtinerea unor imagini de calitate inalta, iar f/2.8 produce un efect de bokeh spectaculos. Acest obiectiv este unic, pe fondul calitatii ridicate a materialelor, focusului silentios si stabilizarii optice eficiente.

Sony Xperia Z3+

Smartphone-ul multimedia al anului in Europa: Sony Xperia Z3+

Sony Xperia Z3+ se remarca printr-un mix unic de design elegant, versatilitate si rezistenta. Acest smartphone cu o grosime de 6.9 mm nu este doar rezistent la apa si praf, ci dispune de capabilitati multimedia avansate la nivel foto, video in regim 4K si audio in regim Hi-Resolution. Noua camera frontala de 5 megapixeli permite realizarea de selfie-uri de grup impresionante, in timp ce camera principala se remarca prin performante ridicate in conditii de luminozitate redusa si o viteza de procesare mai ridicata. Sistemul audio este pe este compatibil cu continutul Hi-Resolution si isi ajusteaza automat setarile in functie de castile utilizate. In plus, Sony Xperia Z3+ ofera o autonomie a bateriei de pâna la 2 zile.