A5 Quad
Telefoane Mobile

A5 Quad un smartphone performant la un pret mic

A5 Quad

Allview a lansat astazi cel mai accesibil smartphone Quad Core din gama actuala numit A5 Quad. A5 Quad are un ecran de 4,3 inch, un procesor Quad Core de 1,3 GHz, GPU Mali-400MP, memorie de ram 512 MB, memorie interna de 4GB si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Alte caracteristici includ o camera principala de 5MP cu Auto Focus, Led Flash, functie de inregistrare video Full HD si fotografiere HD si una frontala de 0,3 MP care faciliteaza convorbirile video. A5 Quad ofera conectivitate 3G prin HSPA+, Bluetooth si Wi-fi direct.

„Destinat celor care vor sa se bucure de toate facilitatile unui smartphone performant la un pret accesibil, A5 Quad ofera viteza de procesare sporita, o experienta fluenta de browsing si multi-tasking si o interfata prietenoasa”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Smartphone-ul A5 Quad este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Smartphone-ul A5 Quad este disponibil in doua variante de culoare (alb si negru) si poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 599 lei.