panasonic ces 2013
Noutati

Panasonic prezinta inovati umitoare la televizoarele LED si LCD 2013

panasonic ces 2013

Toate LED-urile din noua generatie prezinta Expanded VIERA Connect, calitate optima a imaginii, conectivitate sporita, optiuni de personalizare si design avangardist.

Bucuresti (14 ianuarie 2013) – Panasonic, unul dintre liderii industriei in materie de tehnologii High Definition si Smart TV, a prezentat noua gama de televizoare VIERA LED/LCD HD 2013 care redefinesc experienta de divertisment la domiciliu si adauga simplitate si lux locuintei. Linia de produse VIERA LED/LCD 2013 beneficiaza de un design avansat, in conditiile unei calitati remarcabile a imaginii, a operarii usoare, a conectivitatii imbunatatite si a optiunilor de personalizare. Pentru 2013, toate modelele Panasonic VIERA LCD sunt LED-uri.

“Noile modele Panasonic LED/LCD transforma casa, oferind nu numai o experienta vizuala perfecta, cat si una superioara in materie de design inovator, permitand televizorului sa devina punctul central al casei”, a declarat Henry Hauser, Vicepresedintele Grupului de Retail al Panasonic Consumer Marketing Company din America de Nord. “Ne-am angajat sa dezvoltam forma si functionalitatea produselor noastre, mentinand in acelasi timp angajamentul nostru ferm de a produce cele mai prietenoase echipamente cu mediul.”

Caracteristicile gamei SMART VIERA LED/LCD 2013:

My Home Screen – o functie personalizata care permite fiecarui utilizator sa isi creeze propriul home screen, oferind astfel acces rapid la continutul preferat (VIERA WT60 2013, Seriile DT60, ET60 si E60)

Swipe & Share 2.0 – o optiune de conectivitate imbunatatita care transforma TV-ul intr-un hub pentru streaming si distribuire de continut foto si video compatibil cu dispozitivele tip smartphone sau tablete. Prin platforma VIERA ConnectTM, specifica Panasonic, utilizatorii pot transfera fotografii si clipuri personale de pe dispozitivele Android sau iOS direct pe ecranul televizorului cu o simpla miscare a degetului si le pot transfera inapoi pe dispozitivele inteligente in acelasi mod. Swipe&Share permite de asemenea distribuirea de fotografii si clipuri video generate de utilizator de pe ecranul televizorului catre alte dispozitive Android sau iOS. (VIERA WT60 2013, Seriile DT60, ET60 si E60)

Voice Interaction / Guidance – o functie de accesibilitate care permite utilizatorilor sa foloseasca comenzi vocale pentru a cauta continut sau pentru a controla in mod dinamic functiile cheie ale TV-ului. Voice Guidance utilizeaza text si functii de discurs pentru a reda continutul de text asa cum apare pe TV. Prin simpla rostire a unui cuvant catre Smart VIERA Touch Pad Controller sau Smartphone (trebuie sa fie instalata aplicatia VIERA Remote) rezultatele cautarii vor fi ilustrate pe ecranul HDTV si, de asemenea, rostite. (seriile WT60 si DT60VIERA 2013)

Gama 2013 integreaza cele mai noi tehnologii si prezinta cel mai avansat nivel de design. Tehnologia Panasonic IPS Panel furnizeaza un unghi de vizualizare larg, fara pierderi in calitatea imaginii. Scanarea iluminarii de fundal si raportul de contrast imbunatatit cu un control mai bun de reglare zonala a intensitatii luminoase contribuie la furnizarea unei imagini clare si de calitate, precum si la afisarea unor culori exacte. Tehnologia Backlight Scanning 4200 impreuna cu o rezolutie 1080p si functia de reducere a zgomotului de imagine, imbunatatesc claritatea si mentin detaliile in imaginile cu miscare rapida, asigurand pentru fiecare dintre cele 16 modele o calitate de neegalat a imaginii, vie si apropiata de realitate.

Angajandu-se sa creeze produse care sunt prietenoase cu mediul, noile ecrane LED/LCD imbunatatite de la Panasonic reduc consumul de energie cu pana la 15%. Noile modele LED/LCD Panasonic sunt certificate cu 6 stele Energy Star. (cu exceptia modelelor cu diagonala de 50 de inch si 39 de inch din seria B6).

Seria WT60

Seria WT60 FULL HD 3D, IPS LED LCD este varful de lance, fiind disponibila in doua dimensiuni de ecran – TC-L47WT60, clasa de 47 de inch si TC-L55WT60, clasa de 55 de inch. WT60 este echipat cu rezoluție 1080p si un unghi larg de vizualizare. Conversia 2D-3D, transforma continutul 2D in imagini 3D in timp real, iar functia de diminuare zonala a intensitatii luminoase si Clear Pro Panel cresc si mai mult calitatea imaginii. Modelele sunt dotate cu trei porturi HDMI, care permit caracteristici video 3D si audio. In plus, scanarea iluminarii de fundal utilizeaza tehnologia BLS 4200, care ofera o imagine mai clara pentru scenele cu miscare rapida. De asemenea, WT60 este primul televizor Panasonic echipat cu o camera video incorporata pentru o mai buna conectivitate cu aplicatiile si tehnologiile VIERA Connect.

Seria WT60 are o abordare minimalista din punct de vedere estetic, definita de un suport transparent si de incadrarea ecranului intr-o rama de metal eleganta. Totodata, modelul este echipat cu VIERA Connect, Swipe and Share 2.0 si Voice Interaction/Guidance. Seria WT60 dispune, de asemenea, de modul de calibrare ISFccc cu optiunea de calibrare avansata. Prin calibrare se ajusteaza setarile detaliate ale imaginii cu ajutorul software-ului de calibrare (Calman™) furnizat de catre SpectraCal Inc.

Seria DT60

Seria DT60 include doua dimensiuni de ecran – TC-L55DT60, clasa de 55 de inch si TC-L60DT60, clasa de 60 de inch. Seria are un design avangardist si un ecran uimitor. Seria DT60 produce o experiența de vizionare clara din aproape orice unghi, gratie rezolutiei Full HD 1080p si unghiului de vizualizare larg, de 178 de grade. Seria DT60 are caracteristici de conectivitate imbunatatite, inclusiv VIERA Connect, Swipe and Share 2.0, Voice Interaction/Recognition, cu cate trei porturi HDMI si USB si un procesor Hexa Processing Engine Dual Core. In plus, scanarea iluminarii de fundal la modelul din clasa de 55 de inch utilizeaza tehnologia de pana la 1920 BLS, iar la modelul din clasa de 60 de inch, de pana la 1200 BLS.

Seria ET60

TC-L50ET60, din clasa de 50 de inch si TC-L55ET60, din clasa de 55 de inch definesc seria de televizoare ET60 FULL HD 3D IPS LED LCD. Modelele ET60 prezinta o rezolutie 1080p Full HD si conversie 2D-3D pentru imagini clare, de calitate. Pentru a crea o experiența de vizionare mai personalizata, seria ET60 ofera conectivitate VIERA Connect prin intermediul adaptorului wireless de retea incorporat, Swipe and Share 2.0 si Voice Guidance. Seria include 3 porturi HDMI si 2 porturi USB. In plus, scanarea iluminarii de fundal la seria ET60 utilizeaza pana la 720 BLS.

Seria E60

Seria E60 include patru dimensiuni ale ecranului – TC-L42E60, clasa de 42 de inch; TC-L50E60, clasa de 50 de inch; TC-L58E60, clasa de 58 de inch si TC-L65E60, clasa de 65 de inch ce cuprind seria de televizoare E60 FULL HD 3D IPS LED LCD. Modelele E60 au o rezolutie 1080p FULL HD si functia de reducere a zgomotului de imagine pentru cea mai avansata experienta de vizualizare. Seria E60 include 3 conexiuni HDMI si 2 porturi USB. Cu VIERA Connect si conectare wireless in retea, Voice Guidance si Swipe and Share 2.0, utilizatorii pot accesa si cauta continut mai usor ca niciodata. In plus, scanarea iluminarii de fundal la seria E60 utilizeaza pana la 240 BLS.

Seria EM60

Seria EM60 ofera consumatorului un LED subtire cu rezoluție 1080p, si design cu rama ingusta. Exista doua dimensiuni de ecran pentru seria EM60 – TC-L39EM60, clasa de 39 de inch si TC-L50EM60, clasa de 50 de inch. Toate ofera media player, doua conexiuni HDMI si un port USB. Tehnologia de reducere a zgomotului de imagine imbunatateste calitatea continutului redat. In plus, scanarea iluminarii de fundal la seria EM60 utilizeaza pana la 240 BLS.

Seria XM6

Modelul TC-L32XM6, din clasa de 32 de inch are o rezolutie 720p cu doua conexiuni HDMI si un port USB. Seriile XM6 au design-ul minimalist specific Panasonic, cu o rama ingusta. Tehnologia de reducere a zgomotului de imagine imbunatateste considerabil calitatea continutului redat.

Seria B6

Modelu TC-L32B6, din clasa de 32 de inch are o rezolutie 720p, modelul TC-L39B6, din clasa de 39 de inch si modelul TC-L50B6, din clasa de 50 de inch au o rezolutie 1080p. Intreaga serie B6 este echipata cu doua conexiuni HDMI si cu un port USB. Tehnologia de reducere a zgomotului de imagine creste calitatea continutului redat.

Televizoarele Panasonic LED LCD HD vor fi disponibile din primavara lui 2013. Acestea sunt expuse la standul Panasonic #9406 de la Centrul de Conventii al CES 2013 din Las Vegas, desfasurat in perioada 8-11 ianuarie 2013. Pentru mai multe informatii, inclusiv pentru specificatii tehnice va rugam sa vizitati: www.Panasonic.com/CES.