Noutati

Noul notebook Samsung Seria 9 disponibil in Romania

Noul notebook Samsung redefineste termenul „subtire”, printr-un design spectaculos si performante fara compromis

Samsung Electronics Co., Ltd, lider global in industria de media digitale si tehnologii convergente, lanseaza pe piata din Romania cea de-a doua generatie de notebook-uri Seria 9, in cadrul Internet & Mobile World 2012. Prezentat in premiera in cadrul CES 2012, noul notebook Seria 9 dispune de o carcasa subtire si compacta, reconfirmand astfel inovatia adusa de Samsung in segmentul de notebook-uri premium.

Samsung-Seria-9-3

Creat pentru consumatorii care care isi doresc produse de cea mai inalta calitate, noul notebook Seria 9 redefineste termenul „subtire”. Componentele foarte mici au fost ajustate pentru a putea sa incapa in carcasa inovatoare. Cu un design unic si tehnologie de top, notebook-ul Samsung reprezinta un punct de referinta in segmentul premium.

Design spectaculos

In proiectarea noii serii de notebook-uri, Samsung a combinat design-ul premium cu performanta si functionalitatea de ultima ora. Au fost necesare 9.000 de ore pentru realizarea schitelor si machetelor, 24.000 de ore de R&D, in total, fiind petrecute 33.000 de ore pentru crearea unui produs de ultima generatie.

Panoul LCD, tastatura, placa de baza, cablurile, cooler-ul si bateria sunt componente-cheie create cu precizie astfel incat sa se potriveasca perfect in carcasa subtire a notebook-ului Seria 9.

Pentru a reduce cat de mult posibil dimensiunile ramei, Samsung a folosit tehnologia proprie MaxScreen, permitand astfel marirea ecranului cu pana la un inch. Rezultatul consta in cel mai subtire si compact notebook premium de 15”, prevazut cu un display in culori intense, potrivit pe un cadru elegant de 14”. Datorita finisajelor de inalta calitate si design-ului aerodinamic, liniile noului notebook Samsung Seria 9 se imbina intr-o identitate puternica.

Samsung-Seria-9-2

Grosimea de numai 14,9 mm si greutatea de doar 1,59 kg fac noul notebook de 15” cu aproape 50% mai compact decat orice alt laptop existent de 15”. Toate acestea reprezinta o adevarata revolutie in sectorul premium al laptopurilor subtiri si usoare.

Pentru un plus de rafinament si fiabilitate, carcasa metalica a notebook-ului Seria 9 a fost suflata cu nisip, ajutand la eliminarea urmelor de degete de pe suprafata acesteia.

Performanta fara compromis

Cea de-a treia generatie de procesoare Intel® Core™, precum si memoria RAM de 4GB*/8GB si hard disk-ul de 128GB/256GB SSD asigura performanta si putere incontestabile. Datorita tehnologiei Samsung Fast Boot, noul notebook Seria 9 se deschide in numai 9,8 secunde, iar tehnologia Fast Start asigura un raspuns la deschiderea ecranului de 1,4 secunde. Mai mult, functia Fast Browsing permite navigarea pe Internet la o viteza de doua ori mai mare. Bateria noului notebook este o alta marturie a inovatiei Samsung, avand o durata de viata de pana la 10 ore.

Datorita ecranului HD+ SuperBright, cu 180% mai luminos si dotat cu tehnologia anti-reflexie, utilizatorii se pot bucura de vizualizare clara chiar si in aer liber. Mai mult, unghiul vizual de 160º garanteaza confortul si calitatea experientelor vizuale.

Fie ca este folosit in medii luminoase sau deosebit de intunecate, ecranul cu autodetectare si tastatura ilumnata pot fi ajustate pentru a se potrivi conditiilor din jur, pentru comoditate maxima in utilizare.

„Noul notebook Seria 9 reprezinta un nou standard in ceea ce priveste precizia tehnica si design-ul premium specifice Samsung. Suntem incantati sa oferim consumatorilor romani un produs premium care nu se dezice de la performanta si functionalitatea de top cu care ne-am obisnuit publicul”, a spus Valentin Popa, Product manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

Utilizare usoara si functionalitate sporita

Prevazut cu un clickpad multitouch de dimensiuni mari, noul notebook permite utilizatorilor un control mai bun si elimina riscurile gesturilor accidentale, asigurand, alaturi de un strat de sticla si senzori de imagine, o utilizare facila si exacta. In plus, prin intermediul tehnologiei wireless optimizate, utilizatorii se pot conecta la Internet cu o mai mare usurinta, oriunde s-ar afla.

Cu noul notebook Seria 9, utilizatorii nu mai au nevoie de Control Panel pentru administrarea setarilor. Acesta poate fi controlat mult mai usor si mai rapid, prin accesarea functiei Samsung Easy Settings, care ofera o executie one-click, folosind scurtaturile de pe tastura pentru ajustarea functiilor simple.

Noul notebook Seria 9 va fi disponibil la pretul recomandat de 5.699 RON.