Philips 298P4QJEB
Noutati

Philips lanseaza noi monitoare la CeBIT 2013 – Philips 298P4QJEB

Philips 298P4QJEB
Philips 298P4QJEB

Printre cele mai atractive monitoare se numara UltraWide de 29 inch cu format de imagine 21:9 și modelele Clinical Review Displays

5 martie 2013: Philips va prezenta o varietate de monitoare in cadrul CeBIT, unul dintre cele mai importante targuri internaționale din domeniul tehnologiei. In segmentul de business, Philips va prezenta trei monitoare: un model UltraWide de 29 inch in format Cinemascope 21:9, un model PLS de 27 inch cu o rezoluție WQHD de 2560 x 1440 pixeli și un model IPS de 23 inch cu tehnologia ErgoSensor, care are grija de modul in care utilizatorul sta in fața monitorului. In plus, Philips prezinta un monitor AH-IPS 3D cu o diagonala de 27 inch și tehnologie Ambiglow pentru gameri dar și monitorul IPS de 23 inch cu conectivitate MHL. Va fi lansata la CeBIT și seria Clinical Review Display.

Monitorul UWHD cu diagonala de 29 inch UltraWide cu format al imaginii 21:9

Acest monitor va redefini standardele in spațiile de munca moderne. Tehnologia de ultima generație AH-IPS ofera imagini clare și culori vibrante. Cea mai mare calitate a monitorului Philips 298P4QJEB este formatul imaginii de 21:9. Ecranul UltraWide permite vizionarea mai multor ferestre side-by-side. Cu ajutorul funcției Multi-View, mai multe dispozitive, precum calculatoare și console Bluray, pot fi conectate și urmarite simultan, ceea ce duce la o economie considerabila de timp și productivitate sporita.

Philips 272P4QPJKEB
Philips 272P4QPJKEB

Monitorul WQHD de 27 inch cu tehnologia PLS

Misiunea monitorului Philips 272P4QPJKEB din gama CrystalClear este de a reda imagini cat mai clare. Philips a echipat monitorul de 27 inch cu un panou PLS ce ofera imagini clare și vii de 2560 x 1440 pixeli. Numeroasele opțiuni precum MultiView sau un webcam integrat de 2 MP sunt ușor de utilizat. Modelul Philips 272P4QPJKEB ofera doi conectori DisplayPort pentru conexiuni de tip daisy-chain dar și pentru HDMI și DVI. Nu mai puțin de trei porturi USB (3.0) vor mulțumi pe cei mai exigenți utilizatori. Prin funcția de pivot, ecranul poate fi folosit in mod landscape și portret.

Monitorul Ambiglow 3D

Philips va lansa un nou model de 27 inch destinat gamerilor: monitorul Gioco 3D. Acesta ofera imagini excelente folosind un panel AH-IPS și tehnologia de polarizare 3D, iar tehnologia Ambiglow creaza un halo de imagine pe perete. Potrivit in cazul vizionarii de filme sau experimentarii jocurilor, efectul luminos al tehnologiei Philips Ambiglow ofera o experiența de vizionare confortabila, mai ales pentru sanatatea ochilor. Monitorul de gaming este completat de funcții inteligente precum un conector USB pentru telefoane mobile și o funcție 3D auto.

Ambiglow creaza un halo de lumina amientala in spatele ecranului

Philips 231P4QRYES
Philips 231P4QRYES

ErgoSensor: Are grija de sanatatea utilizatorului

Monitorul Philips 231P4QRYES, destinat mediului business, combina cel mai nou model de ecran eIPS cu funcția ErgoSensor. Aceasta tehnologie masoara anumiți parametrii ergonomici precum distanța de vizualizare, timpul de lucru sau postura utilizatorului și ofera sfaturi corective ce promoveaza un mod de lucru mai sanatos și produtiv la birou.

Philips 237E4QHAD
Philips 237E4QHAD

Inovația de 23 inch: monitor cu tehnologia MHL

Monitorul Philips 237E4QHAD ofera conectivitate MHL ce ii ajuta pe utilizatorii Android sa conecteze dispozitivele mobile personale la monitor și sa afișeze conținutul de pe smartphone sau tableta pe ecranul mare.

In premiera: Clinical Review Display

Pentru prima oara, Philips prezinta monitoare cu certificate pentru aplicatii specifice clinicilor. In acest segment, monitoarele nu trebuie doar sa ofere o imagine cat de poate de clara, dar trebuie sa indeplineasca anumite cerințe igienice și ergonomice. Display-urile Philips Clinical Review dispun de un inveliș anti-bacterian și sunt ușor de curațat. Culoarea vie și reproducerea greyscale sunt asigurate de o tehnologie D-image compatibila DICOM. Astfel, Philips lanseaza un monitor IPS de 24 inch ce pune preț pe un contrast al culorilor foarte mare dar și doua modele de 27 inch ce dispun de tehnologiile AMVA și PLS. De asemenea, va fi inclus in aceasta gama și un monitor USB de 21,5 inch.