Epson Apple AirPrint
Noutati

Epson extinde suportul pentru Apple AirPrint

Epson Apple AirPrint
Epson Apple AirPrint

Epson, lider la nivel mondial in realizarea de produse inovatoare in domeniul imaginii – imprimante, proiectoare si LCD-uri, anunta extinderea numarului de imprimante compatibile cu tehnologia Apple AirPrint, ajungand la un total de 105 dispozitive. AirPrint usureaza printarea email-urilor, fotografiilor, paginiilor web si a documentelor direct de pe iPad, iPhone sau iPod touch fara sa fie nevoie de instalarea de drivere sau cabluri. Compatibilitatea cu tehnologia dezvoltata de Apple reprezinta o parte importanta a planului Epson de a face printarea mobila mai usoara si mai accesibila.

“Suportul pentru tehnologia AirPrint este cea mai buna dovada a angajamentului Epson pentru a oferi utilizatorilor solutii de printare adaptate la evolutia stilului de viata orientat catre mobilitate”, a declarat Ian Cameron, director general al Global Web & Communications din cadrul Seiko Epson Corporation. “Am realizat ca printarea mobila nu este doar o idee inovatoare, ci o necesitate a pietei digitale in care mobilitatea devine din ce in ce mai importanta. In paralel cu expansiunea iPhone si iPad, Epson va continua sa dezvolte solutii inovatoare in domeniul imaginii digitale mobile.”

Extinderea gamei de imprimante cu suport AirPrint reprezinta o crestere cu peste 80% fata de numarul de modele disponibile anul trecut. Cele 105 modele de imprimante ofera utilizatorilor de dispozitive compatibile AirPrint numeroase optiuni pentru printarea mobila a fotografiilor si a documentelor.

AirPrint este un sistem de printare iOS integrat in cele mai des folosite aplicatii precum Mail, Photos, Safari sau iBooks. De asemenea, pe App Store™ exista o gama larga de aplicatii compatibile cu AirPrint si care, folosite cu imprimantele Epson, usureaza printarea de pe dispozitivele mobile iOS.

Despre Epson:
Epson este lider global in ceea ce priveste imagistica si inovatiile, a carui gama de produse cuprinde de la imprimante cu jet de cerneala si proiectoare 3LCD pana la senzori si alte micro-dispozitive. Fiind dedicata depasirii asteptarilor clientilor din intreaga lume, compania Epson ofera valoare pentru clienti prin intermediul tehnologiilor compacte, de mare precizie, care economisesc energie, pe piete care sunt destinate intreprinderilor si utilizatorilor domestici, dar si comertului si industriei.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajati in 97 de companii din intreaga lume si este mandru de contributiile permanente aduse protejarii mediului si comunitatilor in care opereaza.
http://global.epson.com/

Epson Europe B.V., cu sediul in Amsterdam, este sediul regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Cu 1.757 angajati, vanzarile Epson Europe in anul fiscal 2011 au fost de 1.546 milioane Euro. http://www.epson.eu
Viziune ecologica 2050:   http://eco.epson.com/

Apple, iPad, iPhone, si iPod touch sunt marci comerciale ale Apple Inc., inregistrate in S.U.A. si alte taro. AirPrint si sigla AirPrintsunt marci comerciale ale Apple Inc. Restul denumirilor reprezinta marcile comerciale/inregistrate ale companiilor detinatoare.