Ben Ho and Gragam Wheeler - HTC One premiat la MWC 2013
Noutati

Noul HTC ONE, premiat cu GLOBAL MOBILE AWARD PENTRU CEL MAI BUN TERMINAL NOU, la MWC 2013

HTC One Global Mobile Award 2013

Nou-lansatul smartphone HTC One a primit astazi, premiul GSMA pentru cel mai bun dispozitiv, tableta sau smartphone nou de pe piata. Votat in cadrul unui panel format din experti in industrie, oameni de media si analisti, premiul marcheaza terminalul mobil despre care juratii considera ca are potentialul de a fi cel mai mare succes al anului in piata, prin caracteristicile, designul si functionalitatile avansate pe care le aduce. Prin designul elegant, experienta revolutionara oferita de ecranul de start, sunetul superior si tehnologia camerei foto inovatoare, HTC One a avut un adevarat impact la editia de anul acesta a Mobile World Congress (MWC 2013), impresionand juratii si vizitatorii.

Benjamin Ho, Chief Marketing Officer HTC: “Suntem incantati de reactiile primite de noul HTC One atat de la consumatori, cat si de la colegii din industrie. E un terminal la care s-a lucrat ani intregi si de care suntem foarte mandri. Cu functii excelente, precum BlinkFeed, BoomSound, camera UltraPixel, alaturi de designul zero-gap al carcasei din aluminiu, suntem convinsi ca HTC One va schimba modul in care oamenii isi folosesc telefonul, revolutionand intreaga experienta mobila.”

Titlul GSMA vine ca o completare a premiilor primite de evenimentul HTC, in contextul in care HTC One a primit, de asemenea, recunoastere atat din partea Tech Radar (“Best Phone” si “Best in Show”) si Mobile Geeks (“Best Smartphone”).

Ben Ho and Gragam Wheeler - HTC One premiat la MWC 2013

Despre HTC
Fondat in anul 1997, HTC Corp (HTC) este producatorul unei serii de dispozitive mobile premiate in repetate randuri, dar și al unor telefoane care au marcat premiere pe plan mondial. Pozitionand utilizatorii in centrul atentiei, HTC depașește barierele design-ului și tehnologiei pentru a crea experiente personale inedite pentru utilizatorii din intreaga lume. Portofoliul de produse HTC include smartphone-uri și tablete propulsate de HTC Sense, o interfata grafica prin care experienta de utilizare este imbunatatita și simplificata. HTC este listata la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498. Pentru mai multe informatii despre HTC va rugam sa vizitati www.htc.com