koyos
Noutati

Sute de promotii cu pana la 80% reducere de Black Friday

koyos

Bucuresti, 14 noiembrie 2012 – KOYOS.ro se pregateste pentru al treilea an consecutiv in care participa la campania Black Friday, oferind reduceri de pret la toate categoriile de produse, cu discount-uri de pana la 80% la sute de repere. Oferta de Black Friday de anul acesta vine cu doua noi categorii de produse, respectiv electrocasnice mari si produse pentru baie.

Site-ul KOYOS.ro a investit in platformele tehnice (procesoare si memorii), magazinul online beneficiind de o suplimentare a capacitatii serverelor. KOYOS.ro suporta acum cu 500% mai multi vizitatori simultani fata de anul trecut. Tot pentru campania de Black Friday se vor face si optimizari ale paginilor din site, pentru ca astfel sa se faca fata cu brio acestui prim val de vizitatori.

Dana Iorga, Director General KOYOS.ro: ,,Black Friday este deja o traditie pentru KOYOS.ro. Ne pregatim intens pentru campania de anul acesta, fiind al treilea an consecutiv in care ne-am aliniat marilor retaileri internationali pentru campania Black Friday. Pentru editia de anul acesta, am suplimentat stocurile, am optimizat site-ul si am organizat logistic atat depozitul central (de unde se va face livrarea de produse electrocasnice mari, produse pentru bai, televizoare) cat si cele doua depozite tampon din Bucuresti (cel din Baneasa si cel din Stirbei Voda). Speram ca anul acesta sa depasim succesul de anul trecut, cand valoarea comenzilor inregistrate de Black Friday a fost comparabila cu valoarea comenzilor derulate in doua saptamani normale.”

Din experienta anilor trecuti, reprezentantii magazinului online se asteapta ca tabletele, telefoanele mobile si electrocasnicele sa fie in topul preferintelor clientilor, precum si laptop-urile, componentele PC si televizoarele.

Pentru cei care „vaneaza” un anumit produs, sansele de a finaliza comanda pentru produsul mult dorit de pe KOYOS.ro vor creste daca inainte de Black Friday isi vor crea un cont pe site, daca datele din cont sunt actualizate si completate corect si daca sunt obisnuiti cu procesul de comanda.

Campania Black Friday va incepe la KOYOS.ro vineri, 23 noiembrie, ora 06:00.