Noutati

Sony lanseaza noul NEX-3N: usor de folosit, camera aduce imaginile de calitate la indemana tuturor

Sony NEX-3N

Camera super compacta cu obiective interschimbabile si senzor APS-C cantareste doar 210 g

• Auto-portrete usor de realizat cu noul ecran LCD rabatabil la 180° si buton de zoom
• Senzor mare CMOS APS HD de 16,1 megapixeli efectivi si sensibilitate ridicata, pentru detalii clare, fotografii cu zgomot redus si filmare Full HD
• Cadre frumoase cu noua functie Auto Object Framing
• Corp usor, compact cu blit incorporat

Vrei sa renunti la camera ta cu obiectiv fix? Poti calatori lejer daca iti pui in bagaje camera compacta si usor de folosit Sony NEX- 3N cu montura E, cu blit incorporat – un inceput surprinzator in lumea camerelor foto cu obiective interschimbabile de la Sony

Auto-portretele nu au fost nicicand mai simplu de facut: noul NEX-3N are un corp compact, usor de manevrat. Ecranul LCD clar, luminos, de 7,5 cm (tip 3.0) se rabateaza instant la 180° pentru fotografii usor de facut la distanta de un brat. Mai mult, are adaugat un nou buton de zoom pe corpul aparatului pentru controlul distantei focale printr-o singura atingere. Potrivit pentru incadrarea manuala a portretelor, butonul de zoom ajusteaza si zoom-ul digital, daca nu folosesti un obiectiv puternic.

Orice fotograf stie ca cele mai bune fotografii au la baza o compozitie de exceptie. Noua functie Auto Object Framing imbunatateste calitatea fotografiilor fara efort. Camera analizeaza fotografia – portret, cadru de detaliu sau chiar subiecti in miscare – si decupeaza automat imaginea pentru o compozitie profesionala.

Sony NEX-3N

Cantarind aproximativ 210g, NEX-3N este cel mai mic si usor aparat din lume, cu obiective interschimbabile si senzor APS-C*. Acest senzor capteaza mai multa lumina decat un senzor dintr-o camera compacta obisnuita, fiind cheia fotografiilor cu detalii splendide si videoclipuri Full HD cu adevarat deosebite. Mai mult, este usor sa creezi efecte profesoniste de tip background defocus, prin colectia de obiective interschimbabile cu montura E, intocmai cum ai obtine cu o camera DSLR mai mare si mai voluminoasa.

Senzorul de mare dimensiune al camerei impulsioneaza sensibilitatea ISO pana la valoarea maxima de 16000. Senzorul este completat de un procesor avansat BIONZ care foloseste aceleasi tehnici de reducere a zgomotului de imagine ce au fost incorporate si in modelul full-frame α99. Nivelurile de reducere a zgomotului si claritatea sunt ajustate individual pentru diferite zone din imagine.

NEX-3N este de asemenea primul NEX cu obiective interschimbabile de la Sony care ofera suport pentru noul „TRILUMINOS Colour”. Vei experimenta o vasta paleta de culori aprinse, ultra realiste, cand fotografiile si videoclipurile vor fi derulate pe orice televizor BRAVIA TV cu suport pentru „TRILUMINOS Display”.

Sony NEX-3N

Acum exista o noua categorie de 13 obiective cu montura E care te ajuta sa experimentezi potentialul creativ al camerei NEX-3N. Alege dintre teleobiectiv, obiective de zoom, obiective grandangulare, obiective macro, marca Sony cu optica de la Carl Zeiss, in functie de situatia de fotografiere. Fiecare model imbina performante optice deosebite, cu un aspect elegant, pentru a completa camera ta cu montura E. Exista de asemenea o intreaga clasa de accesorii Sony, de la huse si curele care se asorteaza ca stil, pana la baterii de rezerva.

Noua camera compacta si usoara NEX-3N cu obiective interschimbabile de la Sony va fi disponibila incepand cu luna martie.