Noutati

BenQ lanseaza MS616ST si MX618ST o noua generatie de proiectoare cu tehnologie 3D

BenQ Short throw office

Proiectie de la mica distanta, tehnologie SmartEco, lampa cu durata de viata de 6.500ore si DLP® Link™ 3D din orice sursa de semnal 3D

Bucuresti, 13 februarie, 2013 – BenQ, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatii in domeniul imaginii digitale si lider global pe piata de proiectoare cu tehnologie DLP®, lanseaza in Romania proiectoarele MS616ST si MX618ST, care pot reda imagini 3D din orice sursa de semnal 3D si proiecteaza de la mica distanta.

Ideale pentru incaperile mici si medii, modelele MS616ST si MX618ST redau imagini mari de la o distanta de proiectie redusa, la o calitate foarte buna, datorita luminozitatii de 2500, respectiv 2800 ANSI lumeni si a contrastului nativ de 13.000:1. BenQ MS616ST si MX618ST beneficiaza de compatibilitate HDTV de 480i-1080p, tehnologiile DLP® Link™ 3D si BrilliantColor.

MS616ST

Noile modele de proiectoare BenQ incorporeaza tehnologia SmartEco ce asigura un consum de energie redus cu pana la 70% si o durata de viata a lampii de 6.500 de ore – in modul SmartEco, acestea pot fi utilizate pentru o perioada de 5 ani, perioada calculata la un regim de functionare de 5 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, 52 de saptamani pe an. Modul SmartEco ajusteaza automat puterea lampii in functie de continutul proiectat pentru maximizarea economiei de energie si, in acelasi timp, pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitate folosind minimum de energie necesara.

In modul Eco Blank, utilizatorii pot „inchide” imaginea atunci cand proiectorul nu este folosit, pentru a reduce consumul de energie cu 70%. Daca proiectorul nu detecteaza o sursa de semnal pentru mai mult de trei minute, acesta intra automat in modul Eco Blank, eliminand consumul inutil de energie si prelungind astfel durata de viata a lampii.

Functia Auto Power Off permite proiectorului sa se inchida automat atunci cand nu detecteaza o sursa de semnal, oprind alimentarea proiectorului pentru a economisi energie. Cand proiectorul este inactiv, dar conectat la priza, puterea consumata este de sub 0,5W.

MX618ST

Modelele BenQ MS616ST si MX618ST proiecteaza imagini cu o diagonala de pana la 7,6 metri, la rezolutie nativa SVGA (800×600), respectiv XGA (1024×768). Ambele modele sunt echipate cu un amplificator audio prin intermediul caruia semnalul audio poate fi redat din smartphone sau MP3 player direct in difuzorul de 10W al proiectorului, chiar si cand proiectorul este in modul Stand By.

Proiectoarele detecteaza automat semnalul 3D din orice sursa, inclusiv HDMI 1.4a, si beneficiaza de functiile USB Reader si USB Display care ofera posibilitatea de a proiecta prin simpla conectare USB „plug&play”. Ambele modele au o greutate de 2,75 kg si meniu in limba romana.

Noile proiectoare sunt adresate clientilor din segmentul de office si educatie, dar si celor care isi doresc un produs pentru home entertainment, cu capabilitati multimedia avansate: Short Throw, intrari multiple, inclusiv HDMI 1.4a, USB Display/Reader, SmartEco, difuzor de 10W. Cu ajutorul unui modul USB wireless si a aplicatiei QPresenter de pe iTunes, proiectoarele pot afisa imagini wireless direct de pe iPhone sau iPad.

Disponibilitate

Noile proiectoare BenQ MS616ST si MX618ST sunt disponibile pe piata din Romania prin distribuitorii oficiali BenQ din Romania (Darer, IT Direct, MGT Educational, Network One Distribution) la preturi recomandate care incep de la 2.100 de lei.