Noutati

Samsung creste productivitatea afacerilor cu noua serie de imprimante laser

Batian N Front

Seriile Samsung Xpress M2875 si ProXpress M4070 sunt dotate cu procesoare CortexA5 de 600MHz si ofera solutii eco.

12 februarie 2013 – Samsung Electronics, lider mondial in digital media si tehnologii media convergente, a anuntat in cadrul Forumului European organizat la Monaco lansarea a patru noi imprimante laser si multifunctionale pentru IMM-urile care doresc sa isi imbunatateasca productivitatea si sa scada costurile operationale.

„Costul, fiabilitatea, performanta si productivitatea devin factori cheie luati in considerare de clientii nostri companii mici si mijlocii”, a declarat JooSang Eun, Senior Vice President in cadrul diviziei Printing Solutions a Samsung Electronics. „Fiind unul dintre liderii pietei de imprimante laser A4, ne-am extins portofoliul de imprimante cu o solutie foarte perfomanta si totusi eficienta din punct de vedere al costurilor. Aceste produse vor indeplini toate cerintele pe care clientii nostri le au.”

Performanta de top cu procesorul Cortex-A5 de 600MHz

Principalele atribute ale imprimantelor din seriile Xpress M2875 si ProXpress M4070 sunt performanta de top si fiabilitatea. Aceste noi imprimante sunt dotate cu procesor Cortex-A5 de 600 MHz si au memorii de mare capacitate pentru o printare ultra-rapida, de 28-40 pagini pe minut. Seriile Xpress M2875 si ProXpress M4070 permit folosirea cu usurinta a unei game variate de tipuri de hartie, inclusiv coli groase sau carton.
Noile imprimante au, de asemenea, tehnologia ReCP (Rendering Engine for Clean Page), unica Samsung, care ajuta la imprimarea clara a documentelor, indiferent de continutul acestora.

Costuri competitive pentru companiile mici si mijlocii

Seriile Xpress M2875 si ProXpress M4070 au fost proiectate pentru a fi atat competitive din punct de vedere al costurilor, cat si prietenoase cu mediul. Cu o utilizare foarte eficienta a tonerului, produsele pot imprima mai multe coli, reducand numarul total de inlocuiri ale tonerului.

Dotate cu solutia Easy Eco Driver a Samsung, seriile Xpress M2875 si ProXpress M4070 ofera setari personalizate pentru gestionarea si controlul costurilor de imprimare. Spre exemplu, in tab-ul Eco driver, utilizatorii pot alege setarea Eco pentru a evita imprimarea textelor si imaginilor care nu sunt necesare, folosind astfel mai eficient atat tonerul, cat si hartia. De asemenea, ei pot opta pentru imprimarea mai multor imagini pe o singura pagina, contribuind la diminuarea costurilor.

Pentru o si mai mare economie financiara, aceste imprimante sunt dotate cu butonul One Touch Eco, care, prin combinarea automata a mai multor pagini intr-una singura, economiseste timp, hartie, toner si bani. Prin urmare, seriile Xpress M2875 si ProXpress M4070 necesita mai putine inlocuiri ale tonerului, oferind astfel un cost mai mic de detinere (Total Cost of Ownership).

Solutii usoare de imprimare

Seriile Xpress M2875 si ProXpress M4070 includ si solutia Samsung Easy Printer Manager, pentru monitorizarea in timp real a folosirii imprimantei, dar si pentru generarea cu usurinta a statisticilor privind mentenanta sa, pentru o raportare rapida si corecta.

Noile imprimante sunt versatile si usor de folosit cu dispozitive mobile, precum smartphone-uri, notebook-uri sau tablete. Cum aceste produse sunt din ce in ce mai raspandite, seriile Xpress M2875 si ProXpress M4070 ofera toate functionalitatile necesare unui mediu dinamic. Utilizatorii pot accesa si imprima documente de pe orice dispozitiv mobil instalat cu ajutorul aplicatiei Samsung Mobile Print.

„Seriile Xpress M2875 si ProXpress M4070 intregesc portofoliul extins de solutii de imprimare pentru afaceri pe care Samsung il are”, a declarat JooSang Eun. „Acestea demonstreaza si capacitatea noastra de a satisface nevoia clientilor de a avea produse usor de folosit fara compromisuri in privinta performantei sau a costurilor. Samsung este unul dintre putinii producatori care pot oferi companiilor o gama atat de larga de optiuni pentru imprimarea A3 si A4. Cu aceste noi oferte, facem un pas important catre atingerea scopului nostru de a deveni unul din principalii furnizori de imprimante pana in anul 2015.”

Specificatiile produselor:

• Seria ProXpress M4070

Seria-ProXpress -M4070 - specs-

 

Multifunctionale - Seria - ProXpress -M4070 - specs

• Seria Xpress M2875

Seria-Xpress-M2875 - specs

Multifunctionale - Seria-Xpress-M2875 - specs

Galerie: