Noutati

Samsung redefineste experienta in materie de Home Entertainment

Samsung-Forum-Monaco-2013

Seria din 2013 a televizoarelor smart TV ajuta consumatorii sa identifice mai usor si mai rapid continut video printr-o noua versiune a platformei Smart Hub

Gama de produse audio-video lansate de Samsung in 2013 aduce un sunet bogat, usurinta de folosire si grad crescut de conectivitate

Monaco, 7 Februarie 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat o noua gama de televizoare Smart TV proiectata pentru a raspunde celor mai exigente nevoi ale consumatorilor in materie de design, functionalitati inteligente, calitate a imaginii si dimensiune a ecranului. Noua gama de televizoare inteligente Smart TV din 2013, prezentata in cadrul evenimentului European Regional Forum (3-5 februarie), ofera utilizatorilor o experienta de divertisment complexa si perfect integrata. In acest fel, compania isi consolideaza pozitia de lider in inovare tehnologica.

De asemenea, in cadrul aceluiasi eveniment, Samsung Electronics a anuntat extinderea gamei de sisteme audio digitale prin lansarea unor noi dispozitive ce imbunatatesc gradul de interconectivitate al aparatelor si nivelul de performanta al sistemelor de sunet.

“Datorita cresterii foarte rapide in Europa a numarului de aplicatii si de continut disponibil, consumatorii se confrunta cu provocarea coplesitoare de a descoperi continut de calitate, care sa raspunda intereselor lor.” a declarat Seok-pil Kim, Presedinte si CEO al diviziei Samsung Electronics Europa. “Seria de televizoare Smart TV din 2013 ofera consumatorilor sansa de a gasi si selecta continutul pe care si-l doresc intr-un mod mai usor, mai intuitiv, dandu-le in acelasi timp posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte larga de optiuni si de a se bucura de interconectivitate nelimitata.”

Samsung Smart Hub intr-o versiune imbunatatita si reproiectata pentru a oferi cea mai buna experienta de vizualizare

Samsung Smart Hub 2013
Samsung ofera consumatorilor ocazia de a identifica si selecta continutul preferat intr-un mod mult mai usor cu ajutorul versiunii reproiectate a platformei Smart Hub. Platforma Smart Hub 2013 pune la dispozitia utilizatorilor sectiuni diferite prin intermediul carora acestia pot gestiona si naviga prin diferite tipuri de continut, sectiuni care pot fi vizualizate acum sub forma unor mici icon-uri. Acest lucru, impreuna cu versiunea imbunatatita a facilitatii Motion Control, (prin care consumatorii pot face zoom pe o imagine sau folosi optiunea swipe motion pentru a naviga cu usurinta intre sectiunile platformei Smart Hub) dau posibilitatea consumatorilor de a-si controla televizorul cu ajutorul gesturilor, cu o usurinta de neegalat.

Noul Samsung Smart Hub include in total trei sectiuni usor de folosit, care faciliteaza previzualizarea rapida a sectiunii. Acestea sunt:

• Fotografii, Videoclipuri si Muzica – aceasta sectiune le permite consumatorilor sa adune si sa acceseze intr-un singur loc continutul cu caracter personal stocat pe diferite dispozitive, prin intermediul facilitatii AllShare.

• Social – sectiunea ofera acces la videoclipurile cele mai apreciate disponibile pe retelele sociale.

• Aplicatii – creste usurinta accesarii, organizarii si editarii aplicatiilor Samsung descarcate. La generatia 2013 a televizoarelor inteligente Smart TV, serviciul On TV apare implicit la deschiderea televizorului

Noile televizoare Samsung Smart TV vor fi disponibile pe piata locala incepand din primavara acestui an (sfarsitul lunii Martie – inceputul lunii Aprilie).

Televizoarele UHD (Ultra High Definition) – cea mai performanta imbinare intre tehnologie si arta

Samsung 85S9
Designul deosebit al profilului noilor televizoare Samsung UHD TV 85S9 stabilesc un nou standard pe piata televizoarelor inteligente, revolutionand acest segment din punct de vedere estetic. Datorita modului minimalist si elegant in care este proiectat, ecranul televizorului ofera utilizatorilor imbinarea perfecta intre profilul extra-subtire si ecranul foarte larg, de 85 de inci. Dimensiunile din ce in ce mai mari ale display-urilor smart TV-urilor sunt parte din dorinta companiei de a raspunde cerintelor consumatorilor europeni si de a le oferi o gama cat mai variata de modele de televizoare (pe langa modelele cu diagonala de 60 de inci disponibile in prezent).

Samsung 85S9

Imbinarea celei mai inalte performante tehnologice cu eleganta designului atinge echilibrul perfect cu modelul 85S9. Noul televizor aduce o rezolutie de patru ori mai mare a imaginii decat cea existenta la televizoarele Full HD, alaturi de o claritate de cristal si de culori bogate si intense. In plus, modelul 85S9 are incorporata tehnologia de up-scaling, dezvoltata exclusiv de Samsung, prin intermediul careia calitatea imaginii este imbunatatita de la HD sau Full-HD pana la UHD (Ultra High Definition) prin recompunerea elementelor detaliate ale imaginii, pentru a oferi imagini cu adevarat reale, ce au un grad ridicat de precizie.

Pe langa toate acestea, 85S9 ofera utilizatorilor si o experienta audio cu adevarat realista. Cu ajutorul difuzoarelor de 120 de wati incorporate in profilul acestui nou model, calitatea sunetului emis in timpul vizionarilor egaleaza perfornanta vizuala oferita de televizor.
Seria UHD TV 85S9 va fi disponibila pe piata locala in prima parte a acestui an.

Design premium pentru consumatorii europeni

Samsung  8500
Samsung extinde anul acesta si gama de televizoare premium, prin lansarea noului smart TV F8500 LED. Noul model premium de televizor inteligent, cu design Magnum, stabileste un nou standard in materie de design de lux. Aspectul elegant si minimalist al televizorului este posibil datorita faptului ca atat rama, cat si standul acestuia sunt realizate dintr-o singura piesa de aliminiu. Acest profil subtire si compact include totodata si partea din spate a televizorului, cu textura metalica si forme rotunjite.

Samsung F8500 camera

Designul premium al modelului F8500 ofera cea mai inalta eleganta, fara a face compromisuri in materie de calitate a imaginii. Facilitatea Intelligent Viewing ofera, in premiera, televizorului capacitatea de a adapta automat calitatea imaginii la tipul de continut video redat. Alaturi de televizoarele inteligente Samsung F7000 si F8000, modelul F8500 se numara printre primele smart TV-uri dotate cu un procesor quad-core care ofera utilizatorilor posibilitatea de a trece foarte usor de la aplicatii, la servicii online sau la serviciile TV.

Samsung F8000

Gama de televizoare LED premium dezvoltata pentru 2013 de Samsung este intregita de functiile 3D impresionante incorporate de modelul F6400 LED, aceste performante tehnice putand fi intalnite, sub un alt design, la seria de modele F6500, F6510 si F6800 iar la seria F7000 cu design elegant si profil extra subtire, cu accente argintii. F6500, F6510 si F6800 vor fi disponibile pe piata locala incepand cu luna Martie – Aprilie.

Kitul Samsung Smart Evolution – aduce cea mai noua tehnologie smart TV-urilor deja existente

Samsung Evolution Kit
Modulul Evolution Kit este disponibil pentru televizoarele inteligente din seria 7, 8 si 9 care au fost lansate pe piata in 2012. Prin intermediul acestuia performantele si facilitatile generatiei de smart TV-uri deja existente sunt imbogatite cu cea mai noua tehnologie (precum Smart Hub, versiunea imbunatatita si noi facilitati inteligente) iar performantele procesorului acestor televizoare este adus la nivelul celor oferite de procesoarele quad-core pentru a oferi viteze mai mari de procesare. Varfurile de gama ale segmentului televizoarelor inteligente Samsung Smart TV sunt, de asemenea, dotate cu slot-uri potrivite pentru viitoarele module Evolution Kit.

Soundbar cu amplificare cu tub vidat – sunet mai intens, natural, cu adevarat realist, fara interferente sau distorsiuni

Model HW-F751
Soundbarul cu amplificare cu tub vidat de la Samsung (model HW-F751 AirTrack) este o bara de sunet proiectata pentru a raspunde nevoii utilizatorilor de a avea sisteme de sunet perfomante, capabile sa redea un sunet clar si bogat. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei de amplificare cu tub vidat pe care o incorporeaza. De asemenea, acest soundbar poate, in premiera, sa se conecteze prin Bluetooth la televizor sau sa joace rolul unui difuzor wireless, in urma conectarii la un smartphone sau la o tableta. Cu un design compact, subtire si subwoofer wireless, modelul HW-F751 AirTrack va fi perfect integrat cu designul premium al televizoarelor inteligente Samsung.

De asemenea, boxele Wireless Bluetooth de la Samsung (model DA-F61) aduc un nou nivel de calitate si claritate a sunetului de care consumatorii se pot bucura cand sunt acasa sau cand se afla in miscare. Utilizatorii vor fi incantati de redarea optimizata a sunetului prin codec-ului aptX si de facila cu ajutorul tehnologiei Near Field Communication (NFC). Cu ajutorul acestei tehnologii (NFC) consumatorii pot conecta prin Bluetooth boxele wireless la alte dispozitive NFC compatibile, precum smartphone-uri sau tablete, printr-o simpla atingere a celor doua dispozitive.