Gadgeturi,  Stiri

Samsung Galaxy S4 si cateva specificatii presupuse

Samsung Galaxy S4

Pentru noi este clar faptul ca poti fi tentat sa crezi ca ai in imaginea de mai sus un posibil pliant de prezentare oficial. Insa continutul imaginii nu este decat o simpla randare reusita realizata probabil de un fan, iar specificaiile alaturate raman simple speculatii.

Totusi dimensiunea si rezolutia ecranului lui Samsung Galaxy S4 sunt bazate pe trenduri actuale, insa specificatiile procesorului ar putea fi gresite. Spun asta deoarece chipset-ul Exynos 5450 a aparut in mai multe zvonuri la finalul anului trecut, iar acum a disparut din schema fara a se mai stii ceva de el.

Deci poate fi sters linistit din lista si inlocuit eventual cu Exynos 5 Octa, chipset-ul de ultima generatie al coreenilor de la Samsung. Cu certitudine Samsung Galaxy S4 va folosi ultima versiune a sistemului de operare de la Google, Android 4.2 fiind ultimul din gama. Camera foto cu un senzor de 13 MP poate fi realitate, deoarece sunt producatori care folosesc deja un astfel de senzor, iar Samsung Galaxy S4 isi doreste un loc fruntas la acest capitol.

O baterie cu capacitate de 3.100 mAh poate fi posibila, insa Samsung trebuie sa o introduca intro carcasa subtire si usoara, iar coreeni stiu cum sa realizeze acest lucru.