Noutati

Allview ofera o noua actualizare software pentru tabletele Alldro 3 Speed DUO

Alldro 3 Speed Duo

Brasov, 07 februarie 2013 – Posesorii de tablete Alldro 3 Speed DUO au acum la dispozitie versiunea de soft Android 4.1 Jelly Bean imbunatatita. Procedura de actualizare a sistemului de operare este disponibila pe www.allview.ro.

“Asa cum i-am obisnuit pe utilizatorii produselor noastre, departamentul de cercetare si dezvoltare de la Allview lucreaza permanent la noi verisuni de soft, pentru a le oferi clientilor nostri o experienta de utilizare a produselor cat mai placuta. Noua versiune software aduce o viteza sporita, functii suplimentare, o mai mare stabilitate a sistemului si remedieri de bug-uri.” a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Printre avantajele pe care le aduce aceasta actualizare se numara viteza de operare imbunatatita, optimizarea functionarii serviciului de localizare prin WiFi, dar si stabilitatea crescuta a sistemului. Un alt atuu al acestei noi versiuni de soft consta in imbunatatirea compatibilitatii formatelor audio, precum si a conexiunii HDMI. In plus, actualizarea pune la dispozitia utilizatorilor o aplicatie noua, prin care acestia pot trimite mesaje sau efectua apeluri de voce sau video persoanelor dragi.

Tableta Alldro 3 Speed DUO a fost lansata in luna august 2012 si s-a impus rapid pe piata din Romania datorita caracteristicilor pe care le prezinta: ecran IPS PRO de 9,7”, procesor Dual-Core Cortex A9, la 1,5 GHz si memorie flash de 16 GB.

Mai multe detalii despre tableta AllDro 3 Speed DUO si despre procedura de actualizare a sistemului de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.