Noutati

Samsung lanseaza noul model de aspirator-robot NaviBot CornerClean

NaviBot CornerClean(VR10F71)

Noul model de aspirator-robot incorporeaza tehnologii de ultima ora, care cresc nivelul de performanta si optiunile de curatare a casei ale consumatorilor

Monaco – 5 Februarie, 2013 – Liderul mondial in industria produselor electrocasnice digitale, lanseaza Samsung NaviBot CornerClean (model VR10F71), cea mai noua tehnologie dezvoltata pentru aspiratoarele-robot cu vaccum. Datorita performantei ridicate de aspirare aduse de noul aspirator-robot Samsung, este eliminata nevoia de a mai aspira inca o data cu un aspirator clasic, dupa curatarea suprafetelor cu aspiratoarele-robot. Mai precis, noul NaviBot asigura cea mai inalta eficienta in curatare prin intermediul tehnologiei inteligente pe care o incorporeaza, a capacitatii imbunatatite de aspirare si a flexibilitatii crescute de miscare. Noul model NaviBot CornerClean poate curata perfect si in profunzime, dintr-un colt in altul al spatiului avut in vedere, indiferent de textura suprafetei de care vorbim. Facilitatea POP-OUT™ Brush si sistemul Visionary Mapping™ Plus sunt completate de un design minimalist si elegant si de existenta unui senzor special, denumit Dust Awareness Sensor, datorita caruia noul aspirator-robot de la Samsung poate atinge un nivel de performanta nemaiintalnit pana acum.

“Consumatorii si-au dorit intotdeauna dispozitive de curatare, cum este cazul robotilor, care sa le dea posibilitatea de a-si curata covorul sau parchetul “hands free”, cu cat mai putin efort din partea lor“ a declarat dl. BK Yoon, Presedinte al diviziei Consumer Electronics, in cadrul Samsung Electronics. “Acum, cu ajutorul NaviBot CornerClean, utilizatorii pot beneficia in premiera, fara efort propriu, de o curatare inteligenta si de o eficienta greu de egalat. Toate acestea sunt posibile datorita inovatiilor tehnologice pe care le incorporeaza NaviBot CornerClean.”

Facilitatea POP-OUT™ Brush face posibila curatarea eifcienta a suprafetelor chiar si in spatiile greu accesibile, cu colturi

Consumatorii apreciaza flexibilitatea si usurinta de utilizare oferita de aspiratoarele-robot cu vaccum, dar unii dintre acestia mai simt adeseori nevoia de a aspira inca o data zonele dificil de curatat cu ajutorul unui aspirator obisnuit. NaviBot este insa solutia cea mai potrivita pentru persoanele foarte ocupate, care-si doresc dispozitive de curatare cu care sa isi poata pastra curata casa fara aproape niciun efort.

Tehnologia Smart Map incorporata in sistemul Visionary Mapping™ Plus ajuta dispozitivul sa genereze o harta virtuala a suprafetei de curatat, in timp ce datorita senzorilor de ultima generatie incorporati ajuta la obtinerea unei curatari rapide si eficiente

Datorita tehnologiilor dezvoltate exclusiv de Samsung, aspiratorul-robot NaviBot este capabil sa genereze o harta inteligenta a suprafetelor casei si, de asemenea, poate sa se reincarce in mod automat, fara a mai fi nevoie de vreo actiune din partea utilizatorului.

NaviBot este dotat cu doua procesoare care controleaza activitatea printr-un program inteligent de navigatie (Visionary Mapping™ Plus System). Mai precis, noul aspirator-robot de la Samsung este dotat cu o camera video performanta care inregistreaza imagini ale suprafetelor din vecinatate cu o viteza de 15 cadre per secunda, pe care le foloseste apoi pentru a recrea o harta inteligenta a casei. Versiunea imbunatatita a senzorilor robotului NaviBot ii creste capacitatea de a identifica obiectele aflate in drum, motiv pentru care consumatorii nu mai trebuie sa se ingrijoreze ca robotul s-ar putea bloca in vreun obstacol.

Datorita acestei tehnologii inteligente, NaviBot are capacitatea de a identifica singur cea mai eficienta ruta pentru curatarea tuturor spatiilor din casa. Daca in timp ce aspira ramane fara baterie, robotul se intoarce automat la sursa de electricitate pentru a se incarca. Iar daca robotul s-a descarcat inainte de a termina aspirarea tuturor suprafetelor, va sti sa se intoarca in locul in care s-a oprit.

Tehnologia Virtual Guard™

NaviBot ajuta consumatorii sa evite posibilele probleme cu animalele de companie sau cu obiectele decorative delicate aflate in casa. Cu noul aspirator-robot, utilizatorii pot acum stabili anumite zone pe care doresc sa le evite in timpul aspirarii, prin intermediul optiunii Virtual Guard™.

Tehnologia Cliff Senzor

NaviBot este dotat cu trei senzori inteligenti care ii dau capacitatea de a sesiza apropierea marginii unei suprafete, precum capatul scarilor, si de a ocoli aceste zone periculoase prin alegerea unei alte rute.

Oprire automata in momentul ridicarii de la sol
Aspiratorul-robot sesizeaza automat ca este ridicat de la sol si isi opreste functionarea.

Programarea sesiunilor de curatare a covoarelor si a podelelor
Consumatorii au posibilitatea de a stabili momentul in care NaviBot trebuie sa inceapa procesul de aspirare. Consumatorii pot programa frecventa cu care aspiratorul-robot sa-si faca treaba, putand astfel fi siguri ca, indiferent daca sunt acasa sau nu, locuinta va fi curata.

Prezenta discrete si silentioasa
NaviBot are incorporata tehnologia Air Path, dezvoltata exclusiv de Samsung, datorita careia nivelul de zgomot emis de acest model de aspirator-robot este cel mai mic la produsele similare existente pe piata. Datorita acestui avantaj, consumatorii ar putea vorbi la telefon, spre exemplu, sau asculta emisiunile de la televizor, chiar daca NaviBot este in timpul functionarii.

Design compact
Designul compact si dimensiunile reduse ale aspiratorului-robot NaviBot CornerClean ii cresc performanta de curatare chiar si in spatii greu accesibile, cum e cazul colturilor, si ii da posibilitatea de a trece peste zone mai dificile, precum pragurile usilor sau dedesubtul mobilei. Datorita modului inteligent in care este proiectat, NaviBot poate intra si in spatii mai joase decat 80 de milimetri, iar rotile pe care le au incorporate ii ajuta sa treaca usor peste pragul usilor. De asemenea, aspiratorul-robot este dotat cu o perie mai lata pentru a avea o putere mai mare, viteza si profunzime in curatare.