Noutati

Samsung invita consumatorii sa descopere o noua lume a posibilitatilor la Forumul European 2013

Samsung ISE 2013

Inovatiile de top ale Samsung ajung in Europa: televizorul UHD, camera foto NX300, computerele seriei 7 Chronos si masina de spalat cu tehnologie Eco Bubble sunt numai cateva dintre ele

Monaco, 5 Februarie 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial in digital media si tehnologii convergente digitale, a prezentat o serie de noi produse si servicii care definesc viziunea sa asupra industriei de produse electronice, in care tehnologia le permite consumatorilor sa descopere o noua lume a posibilitatilor. La Forumul European, organizat anual de Samsung, compania si-a dezvaluit viziunea sa, de a crea experiente noi, mai bogate, pentru consumatorii europeni, prin intelegerea amanuntita a regiunii si importantei acordate aici inovatiei.

„Europa este o regiune dinamica ce continua sa fie in centrul business-ului Samsung si o sursa constanta de inspiratie pentru noi”, a declarat SP Kim, Presedinte si CEO al Samsung Electronics Europa. „De la produsele Smart TV care redefinesc experienta de vizionare la TV, la camerele hiper-conectate, electrocasnice inteligente si cele mai versatile PC-uri, produsele pe care le aducem anul acesta in Europa reflecta dedicarea noastra pentru schimbarea normelor, in beneficiul consumatorilor si inlaturarea barierelor dintre oameni si continutul creat pentru ei. Vrem sa aducem consumatorilor nostri europeni nu doar ceea ce ei asteapta, ci ceea ce nu au visat vreodata ca ar fi posibil.”

Tinandu-si aceasta promisiune, Samsung a prezentat la Forumul European inovatii importante pentru gamele de televizoare, electrocasnice, camere foto, calculatoare si imprimante. Compania a aratat cum redefineste categoriile de produse in toata gama, cum revigoreaza piata produselor electronice oferind control intuitiv si experiente personalizate fiecarui utilizator. Produsele vor fi lansate pentru consumatorii romani in prima parte a acetsui an, unele fiind deja disponibile in magazine.

Tehnologie pentru capturarea imaginilor de calitate in orice moment

NX300

Samsung isi urmeaza viziunea SMART CAMERA livrand cea mai noua tehnologie pentru aparate foto. Cel mai nou membru al familiei NX, camera NX300, imbina functionalitatea si procesul simplu de impartasire prin WI-FI cu exceptionala calitate a fotografiilor, sistemul Hybrid Auto Focus, posibilitatea de fotografiere si inregistrare 3D.

Camera NX300 este echipata cu obiectiv de 45 mm cu F1,8, fiind primul sistem 3D cu un singur set de lentile existent pe o camera pentru consumatori ce permite filmarea full HD. Aceste noi lentile deschid o noua lume a posibilitatilor in ceea ce priveste imaginile 3D si fac din noua camera a seriei Samsung NX singurul aparat care permite atat fotografierea 3D cat si filmarea 3D.

Esential pentru performanta NX300 de a capta imagini de cea mai buna calitate este senzorul APS-C CMOS de 20,3 megapixeli ce permite utilizatorilor sa obtina imagini de cea mai buna calitate. Noul sistem Hybrid Auto Focus, timpul de expunere de 1/6000 si modul de fotografiere in rafala ce poate ajunge la 8,6 cadre pe secunda, permit capturarea oricarui moment la calitate de exceptie. Procesorul de imagine DRIMe IV permite o mai buna redare a culorilor si un grad mai mare de reducere a zgomotului.

Pentru o experienta de fotografiere fara cusur, ecranul AMOLED de 84 mm (3.31″) al camerei NX300 este dotat cu un display rotativ ce permite capturarea imaginilor din orice unghi si usureaza vizualizarea fotografiilor. In plus, ecranul beneficiaza de touch screen hibrid si interfata cu 5 moduri manuale.

In plus fata de camera NX300, Samsung a mai anuntat si lansarea unei noi game de camere compacte dotate cu WI-FI: WB250F/WB200F, WB800F, WB30F, DV150F si ST150F. Noile dispozitive, care completeaza seriile WB cu zoom puternic, DV cu camere duale si ST cu design elegant, combina performanta optica si stilul clasic cu conectivitatea unei SMART CAMERA.

Design si performanta pentru computere de top si monitoare revolutionare

Series 7 Chronos

Noua gama de PC-uri adusa de Samsung in Europa cuprinde doua produse care combina inalta performanta cu excelenta in design. Puternica Serie 7 Chronos si notebook-urile din Seria 7 Ultra sunt echipate pentru a rula atat aplicatii necesare lucrului cat si pentru entertainment.

Noua Serie 7 Chronos aduce performanta profesionala intr-o forma mai usoara si mai subtire, cu performanta quad-core, dar si o noua solutie software numita RAMaccelerator, care creste cu pana la 150% viteza de navigare si rulare a aplicatiilor, pentru a fi o adevarata solutie de inlocuire a desktop-urilor.

Ecranul full HD de 15,6 inci, multi-touch in 10 puncte, ofera o experienta multimedia optimizata pentru Windows 8. Egaland puterea cu stilul elegant, Seria 7 Chronos a Samsung are o grosime de numai 20,9 mm, tastatura luminata si o baterie ce poate dura pana la 11 ore.

Samsung Seria 7 Ultra ofera mobilitate si performanta superioare intr-un laptop de aluminiu, foarte usor si subtire. Imbinand bateria cu autonomie de pana la 8 ore, display full HD de 13,3 inci multi-touch in 10 puncte, procesorul i5/ i7 si SSD-ul de pana la 256GB, acest computer ofera puterea solicitata de cei mai pretentiosi utilizatori. Si, la fel ca seria 7 Chronos, va rula Windows 8.

In plus, Samsung isi intareste pozitia de lider mondial al pietei de monitoare. Seria 9 de monitoare LED (S27B970) imbina performanta, design-ul si calitatea imaginilor pentru a aduce consumatorilor rezolutia quad HD, si, implicit, imagini a caror calitate creste de patru ori datorita detaliilor redate.

Monitorul Samsung SC770 Touch este primul display al companiei optimizat pentru Windows 8. Utiliatorii pot muta, roti sau selecta obiectele de pe ecran, acesta putand recunoaste pana la 10 puncte de atingere simultan. Suportul ergonomic al monitorului poate fi ajustat cu usurinta pentru a se potrivi cat mai bine preferintelor utilizatorilor. Acesta poate fi inclinat la un unghi de 60 de grade, iar design-ul ultra-slim si unghiul mare de vizibilitate ofera utilizatorilor o experienta de vizionare exceptionala.

Proiectat pentru confortul consumatorilor, monitorul SC750 ofera un design ergonomic unic, capabil de o pivotare la 90 de grade. Monitorul a fost 0ptimizat pentru vizualizarea documentelor si navigarea pe internet atat in format landscape, cat si portret, iar suportul slim il pozitioneaza exact la inaltimea privirii utilizatorului.

Prezentarea electrocasnicelor viitorului

Samsung Eco Bubble

Avand la baza o intelegere profunda a nevoilor consumatorilor, Samsung ofera noi perspective cu seria de produse electrocasnice „Made for Europe”.
Noul frigider Samsung RB31 ofera un grad mare de organizare si posibilitati crescute de folosire a spatiului datorita caracteristicilor unice, precum raftul Easy Slide pentru depozitarea produselor fara efort, Full Open Box pentru produse voluminoase si cosul detasabil pentru sosuri Grab’N Go. Oferind consumatorilor design contemporan, eficienta energetica si zgomot redus, noul frigider Samsung are garantie de 10 ani pentru compresorul Digital Inverter

Masina de spalat Eco Bubble (WF80F5E) foloseste un generator de spuma care porneste la inceputul ciclului normal de spalare. Acesta injecteaza aer in apa rece, dizolvand si activand detergentul, care penetreaza mult mai rapid rufele din cuva. Spuma intra astfel in contact cu fiecare tesatura, fiind o solutie mult mai eficienta de spalare a rufelor la temperaturi joase si economisind, in acelasi timp, energie.

Inovatii pentru beneficiul tuturor consumatorilor

Samsung 85S9

Samsung revolutioneaza anul acesta produsele de home entertainment, lansand o serie noua de televizoare de mari dimensiuni, inclusiv primul TV Ultra High Definition de 85 inci (modelul 85S9). Acesta ofera o rezolutie de patru ori mai buna, dezvaluind imagini de o claritate nemaiintalnita. Este dotat cu un procesor care converteste imaginile HD si Full HD la rezolutie UHD, oferind o experienta de vizionare cu totul noua.

Batian N

Samsung aduce inovatii si pentru IMM-uri, prin imprimantele din seriile Xpress M2875 si ProXpress M4070. Utilizatorii vor beneficia de cele mai puternice procesoare disponibile pentru imprimante, acestea fiind echipate cu CPU Cortex A5 si avand memorii de pana la 128 MB. Rezultatul: imprimante ultra-rapide, ce pot printa 28-40 de pagini/minut. Cu ajutorul acestora, Samsung demonstreaza eforturile depuse pentru le a oferi utilizatorilor din mediul de afaceri produse care sa raspunda nevoilor lor in ceea ce priveste caracteristicile, usurinta de utilizare si a pretul.