Toshiba AT300SE
Noutati

Toshiba isi extinde gama de tablete

Toshiba AT300SE

Noua tableta AT300SE de 25,7cm (10,1”) ruleaza Android si este ideala pentru utilizatorii experimentati

Bucuresti, 15 noiembrie 2012: Toshiba Europe GmbH anunta lansarea celui mai nou model de tableta din gama proprie, AT300SE. Acest nou produs bazat pe tehnologia Android™, cu diagonala de 25,7 cm (10,1”), este ideal pentru aceia care vor sa utilzeze cele mai importante functii ale tabletei fara a plati pentru add-on-uri premium suplimentare. Echipata cu un procesor NVIDIA® Tegra® 3 rapid, puternic si oferind un unghi de vizualizare al ecranului generos, ecran de format 16:10, tableta AT300SE le ofera utilizatorilor tot ceea ce au nevoie in materie de divertisment digital – de la vizionarea de materiale video si navigarea pe internet pana la e-reading si jocuri.

Noua tableta AT300SE va fi disponibila in Europa in ultimul trimestru al anului 2012.

Toshiba AT300SE

Subtire si usoara, eleganta si robusta

Avand ca etalon calitatea tabletei premium Toshiba AT300, noua versiune, SE, a fost dezvoltata special pentru consumatorii interesati de raportul calitate-pret. Noua tableta AT300SE este usor de transportat, cu o grosime de numai 10,5 mm si cantarind 625 grame, este aproape la fel de subtire si usoara precum cea mai recenta tableta Toshiba din clasa premium. Mai mult decat atat, designul elegant si culoarea argintiu metalic ii confera un aspect sofisticat, iar modelul punctat de pe spate ofera o aderenta robusta. Creata pentru a fi utilizata intens, acasa sau in deplasare, bateria tabletei AT300SE are o autonomie de pana la 10 ore.

O multitudine de aplicatii

Tableta Toshiba AT300SE ruleaza Android 4.1 Jelly Bean – una dintre cel mai recente versiuni ale platformei Android™, optimizata pentru tablete. Clipurile video, muzica si fotografiile, intr-o varietate larga de formate, pot fi deschise si redate instantaneu. Accesul rapid si usor la Toshiba Places le permite utilizatorilor sa se bucure de tipuri variate de divertisment, prin acces la o serie de portaluri video, servicii de stiri si filme on demand, dar si la furnizorii de televiziune. De asemenea, acestia au posibilitatea de a face schimb de recomandari si preferinte cu prietenii. Aceasta platforma cloud este preinstalata si permite accesul indiferent de dispozitiv, prin TV, PC sau tableta. In plus, utilizatorii au acces direct la mai mult de 700.000 de aplicatii si jocuri prin intermediul Google Play™. Pentru ca acestia sa aiba si mai multe solutii de redare a continutului multimedia preferat, tableta poate fi conectata rapid la o solutie de stocare HDD externa, via portul micro-USB, dar si la suporturi de memorie microSD™ compatibile SDHC/SDXC, de pana la 64 GB sau la Bluetooth® 3.0.

Diferite optiuni pentru utilizatori

Andy Bass, Vice Presedinte al DS Company Toshiba Europe: “Ne bucuram ca le putem oferi fanilor tabletelor noastre un nou model interesant datorita pretului accesibil si specificatiilor de top. Prin intermediul Toshiba AT300SE le oferim acestora o optiune diferita la deja celebra tableta premium, Toshiba AT300, cu dimensiunea ecranului de 10.1”. Pentru utilizatorii care prefera o tableta de dimensiuni reduse, de buzunar, oferim modelul Toshiba AT270 de 19,6 cm (7,7”). Si ca o optiune intermediara, am lansat recent Toshiba Satellite U920t, o constructie hibrida cu ecran de 31,8 cm (12,5”) specific tabletelor si Ultrabook™, ce ruleaza noul sistem de operare, Windows 8.”