Panasonic IFA 2012
Noutati

Panasonic dezvaluie cele mai noi tehnologii Audio-Video si o gama larga de produse electrocasnice la IFA 2012

Panasonic IFA 2012

Bucuresti (27 August 2012) – Panasonic se pregateste sa dezvaluie cea mai noua tehnologie smart AV, solutii de energie si, pentru prima data in cadrul IFA, produse electrocasnice inovatoare, inainte de Internationale Funkausstellung de anul acesta, (IFA).

In centrul standului Panasonic IFA 2012, producatorul japonez va prezenta conceptul cu cea mai extinsa conectivitate din industrie. Conectivitatea smart va lega o gama larga de produse acoperind toate aspectele vietii cotidiene, de la echipamente audio-video pâna la produse electrocasnice si produse asociate energiei.

Chiar si in afara casei, Panasonic va demonstra ca poate oferi solutii de conexiune smart pentru a realiza un stil de viata durabil si confortabil in acelasi timp.

Panasonic se angajeaza sa ofere o solutie completa pentru casa inteligenta a viitorului. Prin combinarea tehnologiilor si ideilor ecologice, compania face progrese impresionante pentru realizarea viziunii de a deveni „Compania Verde Inovatoare numarul 1 in industria de electronice pâna in 2018”.

In cadrul IFA 2012, standul Panasonic este alcatuit din trei zone principale:

Zona produselor electrocasnice
Acesta este primul an in care Panasonic va prezenta in zona publica produse electrocasnice in cadrul IFA. Standul nu va include doar o gama larga de produse electrocasnice, cu un numar mare de produse noi expuse, dar si produse concept si produse din Japonia ce tintesc sa inspire consumatorul european.

Toate produsele electrocasnice de la IFA 2012 contribuie la viziunea verde a Panasonic si vor cuprinde noi tehnologii concepute pentru a permite noi niveluri de eficienta ale energiei si consumului de apa.

Zona Digitala AV
Zona digitala AV va permite vizitatorilor sa experimenteze o varietate de ecrane de inalta rezolutie si tehnologii inovatoare 3D. In aceasta zona va fi expusa si o gama larga de produse AV digitale de consum Panasonic, incluzând recent premiatele televizoare Smart VIERA. Gama Smart VIERA, prima optiune Panasonic pentru un „Stil de viata inteligent si eco”, ofera o mai mare usurinta de utilizare datorita conectivitatii cu o varietate de produse cum ar fi aparatele mobile, camerele foto digitale LUMIX compatibile WiFi si echipamente audio compatibile AirPlay.

Zona concept
Zona concept va prezenta diferite solutii viitoare de contectivitate. Demonstrand abordarea Panasonic de a realiza o casa conectata cu zero emisii CO2, Zona Concept va evidentia si modul in care gama de produse electrocasnice poate ajuta consumatorul in a gestiona un stil de viata sanatos.

Zona de design
Coltul de design, situat intre Zona produselor electrocasnice si Zona AV, va prezenta produse variate create in linie cu filozofia de design Panasonic „Future Craft”. Vizitatorii vor putea vedea becul LED câstigator al Gold iF Design, dar si o serie de televizoare cu rama subtire, masini de spalat, frigidere si produse pentru gatit.

Panasonic LIVE @ IFA
Pentru al doilea an Panasonic va gazdui o transmisiune live si interactiva de la IFA care va permite persoanelor de oriunde sa impartaseasca experienta Panasonic din cadrul IFA si sa exploreze o lume a inovatiilor. Toti cei care nu pot participa la IFA pot accesa streaming-ul online si pot intreba expertii Panasonic despre cele mai noi produse si tehnologii. In acest an, oaspeti prestigiosi printre care dl. Kazuhiro Tsuga, Presedintele Panasonic Corporation si dl. Laurent Abadie, CEO si Presedintele Panasonic Europe vor lua parte la intâlnirile LIVE@IFA

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul Panasonic si paginile de Facebook
・ Website-ul Panasonic IFA 2012: http://www.panasonic.eu/ifa
・ Social media: http://news.panasonic.net/socialmedia/