Noutati

Samsung GALAXY S III, acum si in Romania

Samsung Galaxy S3

Smartphone-ul care iti intelege gesturile si vocea va fi disponibil si in magazinele partenere din Romania, de la sfarsitul acestei luni

Bucuresti, 16 mai 2012 – Samsung Electronics Romania anunta lansarea pe piata locala a celui mai recent smartphone din familia GALAXY: Samsung GALAXY S III. Modelul este un nou concept de smartphone, care nu mai reprezinta doar o unealta de comunicare, ci recunoaste, intelege, raspunde si iti permite sa impartasesti momentele importante pe loc, cu mare usurinta.

„Samsung GALAXY S III redefineste modul in care interactionam cu smartphone-urile, oferind o experienta de utilizare intuitiva, pentru a face viata de zi cu zi mai usoara. GALAXY S III poate citi gesturile utilizatorilor, raspunzand la fiecare comanda, fara a fi nevoie sa ii atingem ecranul”, a declarat Sorin Manea, Telecom Division Manager, in cadrul Samsung Electronics Romania.

Design-ul lui Samsung GALAXY S III este ergonomic si stilat, cu linii suple si naturale inspirate de natura. Smartphone-ul este disponibil in momentul de fata in culorile Pepper Blue si Marble White, insa Samsung va lansa o varietate mai larga de optiuni de culoare.

Display-ul HD Super AMOLED de 4,8 inci promite o experienta de vizualizare vie si ofera un format de vizualizare mai larg, 16:9. Pentru o conectivitate mai rapida, GALAXY S III ofera Wi-Fi Channel Bonding, ce dubleaza latimea de banda prin Wi-Fi. In plus, cu ajutorul unei tehnologii NFC (Near Field Communications) avansate, GALAXY S III permite realizarea de plati mobile.

GALAXY S III suporta o gama larga de functii aditionale, ce sporesc performanta si experienta de utilizare in moduri cu totul noi. Dispozitivul incorporeaza „Pop up play”, o functie ce ofera posibilitatea redarii unui videoclip oriunde pe ecran, in timpul rularii altor programe. Camera de 8MP are o viteza a obturatorului cu lag zero, ce permite captarea obiectelor aflate in miscare fara decalaj si incorporeaza functiile „Burst shot”, ce capteaza 20 de cadre continuu, si „Best photo”, ce selecteaza cea mai buna fotografie dintr-o secventa de opt cadre captate continuu. Videoclipurile HD pot fi inregistrate chiar si cu camera frontala de 1,9MP, in timp ce iluminarea laterala superioara elimina neclaritatea din fotografii, chiar si in lumina slaba.

GALAXY S III poate detecta trasaturile feţei, vocea si gesturile si se adapteaza la utilizatorul individual. Prin intermediul functiei „Smart stay”, GALAXY S III reactioneaza la privirea utilizatorului – de la citirea unor ebook-uri la navigare web – prin detectarea pozitiei fetei cu ajutorul camerei frontale. In plus, mentine o luminozitate ridicata a ecranului, pentru o vizualizare optima a continutului.

Interfata pentru limbaj, „S Voice”, permite telefonului sa asculte si sa raspunda la comenzile utilizatorilor, oferind in acelasi timp functii puternice pentru controlul dispozitivului. Puteti folosi S Voice si pentru a reda cantecele favorite, pentru a verifica starea vremii, trimite mesaje text si apela un contact din agenda, organiza orarul, sau lansa automat camera si realiza o cautare personalizata pe web.

O alta noutate disponibila pe GALAXY S III este recunoasterea miscarilor. Spre exemplu, daca scrii cuiva un mesaj, dar te razgandesti si te decizi sa il suni, trebuie doar sa ridici telefonul la ureche, iar „Direct call” va forma numarul. Cu ajutorul functiei „Smart alert”, telefonul va vibra pentru a anunta utilizatorii referitor la apeluri pierdute sau mesaje atunci cand este folosit dupa o perioada de repaus.

„S Beam” de pe Samsung GALAXY S III aduce o imbunatatire serviciului Android™ Beam, ce permite partajarea de continut multimedia prin simpla atingere a altui GALAXY S III, chiar si fara semnal de retea sau Wi-Fi. Functia „Buddy photo share” permite un share simultan al fotografiilor cu toti prietenii care se afla in poza, direct din camera sau din galeria foto, intr-un mod extraordinar de simplu.

„AllShare Play” poate fi utilizat pentru share instantaneu de muzica, imagini, clipuri si documente, intre GALAXY S III si dispozitive care suporta aceasta functie, indiferent de distanta dintre ele. De asemenea, AllShare Play incorporeaza si functia „Group Cast” ce permite impartasirea conţinutul ecranului tau catre mai multi prieteni pe aceeasi retea Wi-Fi; intr-un document poti scrie comentarii si realiza schimbari simultan cu colegii, prin sharing in timp real pe dispozitivul personal.

Samsung GALAXY S III poat fi achizitionat din magazinele partenere Samsung incepand cu sfarsitul lunii mai.

Specificatii de produs Samsung GALAXY S III

Retea 2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
3G (HSPA+ 21Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz
4G (Depinde de piata)
Ecran Ecran 4.8 inci HD Super AMOLED (1280×720)
Sistem de operare Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
Camera Principala (spate): camera 8 Mega pixel Auto Focus cu Flash & Zero Shutter Lag, BIS
Sub (fata): camera 1.9 Mega pixel, HD inregistrare @30fps cu Zero Shutter Lag, BIS
Video Codec: MPEG4, H.264, H.263, DivX, DivX3.11, VC-1, VP8, WMV7/8, Sorenson Spark
Recording & Playback: Full HD (1080p)
Audio Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, OGG, FLAC
Functii aditionale S Beam, Buddy photo share, Share shot
AllShare Play
Smart stay, Social tag, Group tag, Face zoom
Direct call, Smart alert, Tap to top, Camera quick access
Pop up play
S Voice
Burst shot & Best photo, Recording snapshot, HDR
Servicii mobile Google™ Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude
Google Play Store
Google Plus, YouTube, Google Talk,
Google Places, Google Navigation
Conectivitate WiFi a/b/g/n, WiFi HT40
GPS/GLONASS
NFC
Bluetooth® 4.0(LE)
Senzor Accelerometru, RGB light, Busola digitala, Proximitate, Giroscop, Barometru
Memorie 16/ 32GB User memory (64GB disponibil in curand) + microSD slot (pana la 64GB)
Dimensiuni 136.6 x 70.6 x 8.6 mm, 133g
Baterie 2,100 mAh
* Specificatiile de mai sus pot fi diferite pe versiunile LTE