Allview 3 Connect P6 Stony
Noutati

Allview propune cel mai inspirat cadou de sarbatori: P6 Stony si tableta Allview 3 Connect

Allview 3 Connect P6 Stony

Brasov, 13 noiembrie 2012 – Allview lanseaza doua dintre cele mai performante dispozitive din gama sa: smartphone-ul Dual SIM Allview P6 Stony cu display Super Amoled Plus HD de 4,65 inch si tableta Allview 3 Connect cu 3G si GPS incorporat.

Allview P6 Stony

Smartphone-ul Dual SIM P6 Stony este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich si beneficiaza de noua interfața grafica Berry. Telefonul este dotat cu procesorul performant Cortex A9 Dual Core, are o capacitate a memoriei flash de 4 GB, posibilitate de transfer de date prin Wi-Fi direct si camera foto de 8 MP cu autofocus. Tableta Allview 3 Connect, cu receptor GPS incorporat, are un display capacitiv multitouch de 9,7 inch, este dotata cu un procesor Cortex A9 si ofera conexiune 3G, wireless si bluetooth.

Primul detaliu care te surprinde placut este marimea display-ului, de 4,65 inch. Ecranul reda imaginile la o rezoluție de 1280×720 pixeli iar tehnologia HD Super Amoled asigura un contrast puternic, culori vii si claritate de top. P6 Stony este echipat cu procesorul Cortex A9 Dual Core care asigura experiența optima in utilizarea aplicațiilor, o reacție rapida la comenzi si o experiența multitasking remarcabila. Cu o grosime de numai 8,6 mm si o greutate de 131 de grame, Stony este un smartphone extrem de elegant.

Camera foto performanta de 8MP, una dintre cele mai apreciate de pe piața, cu autofocus si led flash, realizeaza imagini HDR si filme HD extraordinare. Smartphone-ul este protejat de aplicatia preinstalata Bitdefender Mobile Security, oferita de catre liderul pieței locale de antivirus.

Smartphone-ul P6 Stony se poate conecta, intr-o zona de pana la 10 metri, la un alt dispozitiv cu WiFi Direct pentru a realiza transferuri directe de date, la viteze mari, intre ele.

Allview 3 Connect

Tableta Allview 3 Conect

Allview 3 Conect este o tableta subțire si robusta, dedicata utilizatorilor din mediul business dar si celor care isi doresc mobilitate maxima, datorita functiei 3G incorporata care permite efectuarea si receptionarea de apeluri, navigarea pe internet sau trimiterea si primirea de e-mail-uri fara a mai depinde de o conexiune WiFi. La tableta se pot conecta diverse accesorii si device-uri utilizand conexiunea bluetooth: tastatura, imprimanta, boxe sau casti. Aplicatia preinstalata Office Suite Viewer ajuta la deschiderea de fisiere Word, Excel, Power Point si Zip.

Tableta dispune de o camera foto de 8MP, cu autofocus si flash led si de difuzoare stereo de calitate ce redau un sunet de clar. Camera iti ofera posibilitatea de a surprinde fotografii de mari dimensiuni, pentru care ai la dispoziție un numar mare de efecte si setari. Cu ajutorul GPS-ului incorporat, imaginea pe care le-o transmiți prietenilor poate contine si locul unde a fost surpinsa. Ecranul capacitiv multitouch de 9,7” reda filmele si imaginile la o calitate superioara.