Evolution Kit
Noutati

Samsung prezinta kitul Smart Evolution la CES 2013, prin care sunt crescute performantele televizoarelor inteligente Smart TV aflate in permanenta dezvoltare

Evolution Kit

Cu ajutorul primului kit Smart Evolution din lume, pe orice televizor Smart TV Seria ES7000 si ES8000 pot fi instalate cele mai noi functii si servicii dezvoltate in fiecare an, intr-un univers IT aflat intr-o rapida si continua schimbare

Las Vegas, SUA – 4 Ianuarie 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd. lanseaza noul kit Smart Evolution in cadrul Targului International CES 2013, organizat intre 8 – 11 ianuarie 2013.

Modulul Smart Evolution, care a fost prezentat pentru prima data la CES 2012, este un concept inovator prin intermediul caruia performantele oricarui televizor Samsung Smart TV Seria ES7000 si ES8000 pot fi crescute pana la nivelul celor detinute de noile televizoare Smart TV din 2013 ce fac parte din aceasta gama de varf a Samsung Smart TV. Prin simpla atasare a dispozitivului in spatele unui televizor inteligent din Seria 7000 sau 8000, consumatorii pot beneficia de ultimele facilitati oferite de generatia din 2013 a acestor serii de televizoare cu Smart Interaction (control vocal si prin gesturi).

Datorita imbunatatirii performantelor de hardware, precum CPU, memorie si GPU, utilizatorii se pot bucura de viteze mai mari atunci cand navigheaza pe Internet sau de posibilitatea de a face mai multe lucruri in acelasi timp datorita posibilitatii de a folosi aplicatii in timp ce se uita la televizor.

Pe langa functiile Samsung Smart Interaction, precum comanda vocala avansata si controlul prin gesturi, versiunea 2012 a Smart Hub este imbunatatita pentru a fi transformata in versiunea 2013 prin atasarea modulului Smart Evolution. Astfel, in fiecare an, consumatorii se vor putea bucura de cele mai moderne servicii dezvoltate pentru cele mai evoluate dintre televizoarele Samsung Smart TV – Seria 7000 si 8000.

Cea mai noua configuratie a kitului Smart Evolution este dezvaluita in sfarsit, in premiera, la targul international CES 2013. Aici, Samsung va arata efectiv cum are loc aceasta transformare impresionanta prin atasarea acestui modul unui televizor inteligent din Seriile ES7000 si ES8000, ce vor obtine astfel acces la noua versiune pentru 2013 a Smart Hub, in care sunt disponibile pana la 5 sectiuni diferite care ofera consumatorilor o gama variata de continut, precum: programe TV in direct, VODs (video on demand), aplicatii si Internet.

Evolution-Kit-3

Modulul Smart Evolution reprezinta cea mai potrivita solutie pentru utilizatori pentru ca le ofera ocazia de a experimenta in permanenta pe modelul din 2012 al televizoarelor inteligente din Seria 7000 si 8000 cele mai noi servicii oferite de televizoarele din gama de varf a Samsung Smart TV, cu toate ca facilitatile software si hardware vor continua sa se imbunatateasca in viitor.

“Kitul Smart Evolution a deschis noua era a televizoarelor Smart TV si le-a imbogatit cu acest concept inovator care ajuta la mentinerea pasului cu tendintele mereu in schimbare din universul IT”, a declarat Sunny Lee, Vicepresedinte Executiv al echipei de vanzari si marketing a diviziei Visual Display, in cadrul Samsung Electronics. ”Consumatorii pot beneficia in fiecare an de ultimele facilitati si servicii fara a fi nevoie de cumpararea unui televizor nou. Cu ajutorul modulului Smart Evolution utilizatorii televizoarelor Samsung Smart TV se vor bucura de un televizor care trece cu succes proba timpului.”

Pentru a testa in premiera cea mai noua tehnologie, va rugam vizitati standul expozitional Samsung (nr. 12004 din Sala Centrala), unde va fi prezentata linia de produse nou lansate la Centru de Conventii din Las Vegas, in perioada 8-11 ianuarie.