Sony VAIO Duo 11
Noutati

Sony lanseaza VAIO Duo 11 cu ecran tactil si functie pentru scriere de mana

Sony VAIO Duo 11

Ultrabook-ul hibrid de la Sony combina performanta unui PC cu confortul unei tablete

• Design-ul de tip Surf Slider™ transforma Ultrabook-ul performant intr-o tableta usor de utilizat in timpul deplasarilor
• Subtire si usor: cantareste aproximativ 1,3 kg si masoara 17,85 mm
• Ecran tactil Full HD de 11,6”
• Scriere de mana precisa si usoara cu ajutorul unui stylus digital

Sony lanseaza VAIOTM Duo 11, un PC performant, care se transforma intr-o tableta inteligenta, intuitiva.

Cu ajutorul designului Surf Slider, Ultrabook-ul performant VAIOTM Duo 11 poate fi transformat instantaneu intr-o tableta in timpul calatoriilor pentru navigarea pe internet, muzica si filme. La birou, productivitatea este maximizata prin folosirea tastaturii si cu ajutorul performantelor oferite de cele mai noi procesoare Intel® Core™ i5.

VAIOTM Duo 11 aduce scrisul de mana si interactiunea tactila in experienta Windows 8. Utilizatorul poate scrie, desena sau accesa continutul media si aplicatiile pe ecranul tactil, luminos, Full HD cu tehnologie OptiContrast™.Un Stylus digital unic, sensibil la presiune permite utilizatorului sa scrie de mana direct pe ecranul tactil, fie ca ia notite, modifica diagrame sau semnalizeaza punctele cheie dintr-o prezentare. Functia de recunoastere a scrisului permite adaugarea textului dorit fara utilizarea tastaturii. VAIOTM Duo 11 recunoaste folosirea stylusului digital, ignorand astfel folosirea palmei pe ecran.

Ecranul Full HD de 11,6” cu tehnologie OptiContrast™ ofera o experienta de vizualizarea fotografiilor si a filmelor mult mai placuta. Utilizatorii se vor bucura de imagini bogate in detalii, de un contrast ridicat si un unghi de vizualizare larg, chiar si in conditii de iluminare puternica.

Functia QuickBoot permite pornirea PC-ului intr-un timp foarte scurt. Atunci cand utilizatorul nu il mai foloseste pentru o perioada de timp, VAIOTM Duo 11 trece in modul “Sleep”, pentru a economisi energie, pastrand in siguranta documentele. Cu ajutorul functiei “RapidWake + Eco”, repornirea PC-ului se realizeaza instant in exact starea in care a fost lasat.

Chiar daca e mic si usor, VAIOTM Duo 11 ofera utilizatorilor business beneficiile conectivitatii extinse, incluzand o serie de porturi si interfete precum Bluetooth® SmartReady, USB 3.0, HDMI, Ethernet si port VGA. Astfel, un proiector sau un ecran extern poate fi conectat cu usurinta fara folosirea unor adaptoare suplimentare.

Aplicatii optimizate pentru VAIOTM Duo 11

Aplicatia Active Clip™ permite decuparea extrem de facila a fotografiilor si editarea grafica a acestora, intr-un mod simplu si intuitiv, trasand cu ajutorul stylusului un contur aproximativ in jurul obiectului pe care dorim sa-l decupam. Active Clip™ foloseste o tehnologie dezvoltata de Sony care detecteaza automat conturul obiectelor si taie ceea ce ramane in afara acestuia. Fotografia poate fi inclusa apoi in documente si prezentari.

‘Note Anytime for VAIO’ permite utilizatorilor sa ia notite de mana in orice moment, oferind o experienta similara cu cea a insemnarilor pe o agenda.

Datorita unei extensii pentru PowerPoint utilizatorii VAIOTM Duo 11 pot accentua anumite puncte din prezentare, chiar in timpul sustinerii acesteia, sporind astfel gradul de interactivitate.VAIOTM Duo 11 ofera, de asemenea, experiente de divertisment digital.

Prin functia One-touch, utilizatorul se poate bucura imediat de muzica si fotografii pe dispozitive Sony sincronizate prin tehnologia NFC (NearFieldCommunication). Este nevoie doar de o atingere intre cele doua dispozitive pentru conectarea wireless a acestora, fara a mai fi nevoie de configurarea manuala a conexiunii Bluetooth sau Wi-Fi. Spre exemplu, utilizatorul poate asculta muzica stocata pe VAIO in castile cu Bluetooth® sau la boxe prin functia One-touch.

Divertisment la superlativ cu noile aplicatii Sony

Aplicatia “Music” le va permite acestora sa asculte muzica la o calitate superioara datorita tehnologiilor xLoud si ClearPhase.

Cu ajutorul aplicatiei “Album” vizualizarea, sortarea si distribuirea fotografiilor se realizeaza foarte usor si intuitiv.

Ambele aplicatii permit transmiterea fotografiilor, clipurilor video si muzicii pe sisteme audio si video compatibile DLNA.

‘“Socialife” este o aplicatie Sony care organizeaza interactiunea sociala si informationala pe internet, permitand utilizatorilor sa vizualizeze, sa sorteze si sa administreze retelele sociale si fluxurile de stiri intr-o singura interfata intuitiva. Bazandu-se pe articolele citite de prieteni, aplicatia „Socialife” semnaleaza subiectele populare sau sugereaza continut asemanator.

Pentru mai multe informatii despre Socialife:
http://app.sel.sony.com/socialife/en/index.html

Printre accesoriile optionale se numara husa pentru protectia ecranului si husa pentru protectia hibridului VAIOTM Duo 11 in timpul deplasarilor.

Noul Ultrabook PC hibrid VAIOTM Duo 11 va fi disponibil de la inceputul lunii Noiembrie 2012.

Model – VAIOTM Duo

Procesor – Intel® Core™ i5-3317U
Sistem de operare – Windows 8
Memorie – 4GB DDR3 1600MHz SDRAM
Spatiu de stocare – SSD 128GB
Ecran – 29.4cm (11.6”) OptiContrast™;
Full HD (1920×1080) cu aspect 16:9;
Grafica – Intel® HD Graphics 4000
Altele – WLAN 802.11a/b/g/n; Bluetooth®Ver. 4.0 + HS; Ethernet (1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T x 1); USB 3.0 (x1), USB 3.0 cu incarcator USB (x1); port VGA; port HDMI; MemoryStick Duo / slotcard SD; ca?ti stereo cu tehnologie xLOUD™ ; camera Web Full HD (x2) cu ‘Exmor pentru PC’ (2.07 megapixeli); Senzori (NFC, GPS, Accelerometru, Gyro, Digital Compass); buton Windows; buton de blocare a intoarcerii ecranului; stylus digital; baterie suplimentara optionala
Dimensiuni (DxHxW) – Aprox. 320 mm x 17.85 mm x 199 mm
Greutate – Aprox. 1.3kg (cu baterie)