coolpix s800c
Noutati

Nikon COOLPIX S800c disponibil prin precomanda la Germanos

coolpix s800c

Bucuresti, 18 octombrie 2012 – Fotografii de cea mai buna calitate si aplicatii din Google Play, retele de socializare sau jocuri sunt acum disponibile intr-un dispozitiv performant inedit. Noua camera foto Nikon COOLPIX S800c, singura cu sistem de operare Google Android, este disponibila prin precomanda in magazinele Germanos Telecom Romania.

Noua camera foto are un senzor CMOS de 16MP iluminat din fundal si un procesor EXPEED, astfel imaginile si filmele realizate vor fi clare in orice conditii de lumina, iar obiectivul NIKKOR cu zoom optic 10x (25–250mm) permite fotografierea obiectelor si a peisajelor la cea mai buna calitate.

Dispozitivul inregistreaza video Full HD (1080p) cu sunet stereo, dispune de functie mecanica de reducere a vibratiilor, functie anti-incetosare, functie de detectie a miscarii, dar si cea de selector (BSS), care faciliteaza alegerea automata a celor mai clare fotografii dintr-o succesiune de zece instantanee.

Caracteristicile unei tablete sunt acum disponibile si intr-un aparat foto. Nikon COOLPIX S800c utilizeaza sistemul de operare Android 2.3, care permite accesul direct de pe camera foto la aplicatiile disponibile in Google Play sau la retelele de socializare. Astfel, fotografiile pot fi trecute prin filtrele aplicatiilor direct de pe camera foto, fara sa mai fie necesara descarcarea lor pe un computer. Dispozitivul permite conectarea la Internet prin intermediul unei retele Wi-Fi; distribuirea rapida, prin intermediul retelelor sociale, a celor mai importante momente surprinse in fotografii este acum la indemana, fara alte operatiuni intermediare.

Camera foto Nikon COOLPIX S800c are o memorie interna de 1,7 GB pentru stocarea fotografiilor si 680 MB pentru aplicatii, spatiu care poate fi marit pana la 32GB prin intermediul unui card de memorie SD/SDHC. Dispozitivul dispune si de GPS incorporat care recunoaste locul unde a fost realizata fotografia. Aparatul foto are incorporata aplicatia myPicturetown.com, care permite stocarea online de fotografii si posibilitatea vizualizarii acestora din orice loc. Mai mult, camera vine impreuna cu geanta Lowepro Tahoe, un card de 8GB ultra SDHC si cu trepiedul Joby Gorillapod Micro 250.

Produsul este disponibil doar prin precomanda in magazinele Germanos din tara, la pretul de 1.999 lei (TVA inclus). Pasionatii de fotografie se vor putea bucura de acest gadget care va fi livrat in termen de 3 zile de la comanda, in magazinul unde aceasta a fost plasata.

Promotional, doar in cadrul magazinelor Germanos, in perioada 15 octombrie – 30 noiembrie 2012, noul Nikon COOLPIX S800c cu sistem de operare Android este livrat alaturi de modemul WI-FI Connect MF60 Mobile Hotspot si de Cartela Internet de la COSMOTE care dispune de un credit initial de 10 euro ce poate fi utilizat pentru navigare pe internet sau pentru activarea unei extraoptiuni de date, astfel incat clientii Germanos sa poata beneficia de o experienta multimedia completa.