NEC Medias Tab UL
Gadgeturi

NEC Medias Tab UL

NEC Medias Tab UL

CEATEC 2012 aduce multe gadget-uri in prin plan, printre cele mai notabile se numara si tableta celor de la NEC, Medias Tab UL.

Tableta de 7″ are un design zvelt si foarte subtire la cei 7.9mm grosime ai sai, cantarind doar 250g. Cu toate acestea tableta inmagazineaza o baterie de 3100mAh si un procesor Snapdragon MSM8960 1.5GHz dual-core. Comparativ cu tableta celor de la Google, Nexus 7, observam ca avem de-a face cu o varianta mult mai buna in pielea tabletei NEC, deoarece procesorul nu uita sa impresioneze, iar design-ul e unul de invidiat la greutatea si grosimea lui. Sistemul de operare este Android Ice Cream Sandwich cu un skin personalizat de producator aplicat peste cel standard, DoCoMo. Tableta are si o antena integrata pentru vizualizarea posturilor TV ce functioneaza daca se intampla sa locuiti cumva in Japonia. Ecranul pare a fi un TFT WXGA de 1280 x 800 pixeli rezolutie care nu distorsioneaza culorile la unghiuri mari de vizualizare.

Cat priveste disponibilitatea tabletei, aceasta se afla la vanzare pe teritoriul japonez pentru moment, detalii despre posibilitatea lansarii si in Europa nefiind inca cunoscute.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tDLxjjIkIO0[/youtube]