Gadgeturi,  Stiri

Motorola Droid RAZR HD, Maxx HD si M

Motorola

5 septembrie a insemnat inceputul a catorva lansari interesante pentru piata gadget-urilor mobile, printre acestea un loc important il ocupa si evenimentul de prezentare a 3 noi smartphone-uri de la Motorola.

Compania, dupa achizitionarea sa de catre Google, s-a axat pe oferirea de device-uri cat mai rapide ce ruleaza OS-ul Android. Cele 3 gadget-uri lansate nu fac exceptie si se bazeaza pe viteza, cat mai multa viteza. Astfel avem de-a face cu modificarea “vechiului” Motorola Droid RAZR in Droid RAZR HD, dupa nume este cat se poate de elecvent ca telefonul a primit un ecran HD pentru a veni si el in randul smartphone-urilor de azi unde mai toate flagship-urile au unul. Droid RAZR Maxx se transforma si el in HD, iar pentru cei cu un buget mai scazut Motorola ofera modelul RAZR M ce va face cu siguranta fericit orice fan Motorola datorita specificatiilor de loc de neglijat ale acestuia.

Motorola Droid RAZR HD

Motorola Droid RAZR HD

Noul terminal de la Motorola ruleaza Android 4.0.4 (upgrade-abil la Jelly Bean), un ecran nou HD de 4.7″ si rezolutie 720p, un CPU dual-core Snapdragon S4 ce ruleaza la 1.5GHz, 1GB RAM, o camera de 8MP, NFC si o baterie mare de 2.500mAh. Daca ne uitam atent la noul smartphone observam ca spatele este creat din acelasi material rezistent kevlar si un ecran HD ce arata ca si cum nu ar avea margini. Telefonul arata interesant si ruleaza ultima tehnologie in materie de telefoane mobile. Poate insa nu se sunteti multumiti si doriti mai mult. Nici o problema, mai jos urmeaza big brother care este asemanator cu o singura diferenta…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K2zDApeDXJc&hd=1[/youtube]

Motorola Droid RAZR Maxx HD

Motorola Droid RAZR Maxx HD

Specificatiile sunt asemanatoare cu fratele mai mic Razr HD insa ce il deosebeste pe acesta din urma de el sunt bateria mai mare de 3.300mAh care promite sa tina “treaz” telefonul pentru 21 de ore de convirbiri gsm, 13 ore de playback video sau 8 ore de navigare pe internet la viteza 4G. Capacitatea memoriei de stocare interna este crescuta pana la 32GB, iar toate acestea penalizeaza telefonul la capitolul grosime cu doar 1mm, un pret foarte mic platit pentru a avea asemenea dotari pe un smartphone. In rest avem aceleasi capabilitati LTE-4G, 1GB RAM, ecran de 4.7″ HD si procesor rapid dual-core de 1.5GHz.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hioQJAiCdwM[/youtube]

Motorola RAZR M

Motorola RAZR M

Trecem la Razr M si observam un device ceva mai slabut, insa acest termen e putin fortat deoarece si M are specificatii de ultima ora. Un ecran de 4.3″ cu rezolutie qHD 960 x 540 Super AMOLED Advanced aparat de un sticla de la nimeni altii decat Gorilla Glass. Spatele are acelasi material ca si la fratii mai mari, kevlar, pentru o protectie maxima. CPU-ul este un dual-core Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4 la 1.5GHz, 1GB de RAM, o camera de 8MP ce filmeaza video la 1080p si aceleasi capabilitati LTE-4G. 8GB de memorie interna sunt pregatiti sa stocheze informatiile noastre si un slot microSD pentru expansiunea ei. Tehnologia NFC se regaseste si pe acest model de la Motorola si impreuna cu Android 4.0 face casa buna, desi in curand va sosi si upgrade-ul la 4.1.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z2uWYrID1y4[/youtube]