Gadgeturi,  Stiri

Huawei Ascend W1 posibil sa fie lansat astazi

Huawei Ascend W1

Huawei Ascend W1 este primul smartphone de la Huawei care paseste in gradina celor de la Microsoft in ceea ce priveste sistemul de operare.

Windows Phone 8 se anunta a fi un OS interesant si matur, folosind experienta cumulata de la WP7 si pana acum de pe multe terminale mobile care l-au adoptat. Astfel Huawei isi incearca norocul si lanseaza, chiar de azi spun zvonurile, Ascend W1 un smartphone ce va rula WP8. Numele a fost aflat chiar de la seful Huawei Richard Yu care l-a facut public pe site-ul Sina Weibo ca fiind primul lor smartphone ce ca rula ca OS Windows Phone.

Un alt site chinezesc Winp.cn anunta ca are detalii cu privire asupra smartphone-ului si anume ca acesta va fi anuntat azi si va fi disponibil in 4 culori: negru, alb, albastru si roz. De asemenea pretul va fi in jurul a 315$. Problema zvonului ce priveste prezentarea smartphone-ului pe data de azi este ca OS-ul WP8 nu va fi lansat oficial decat pe 26 octombrie fapt ce indica imposibilitatea lansarii unui telefon ce va folosi OS-ul de la Microsoft.

Vom vedea ce se intampla si va vom tine la curent.