Dquad XL b
Noutati

HUAWEI Ascend D1 Quad XL – smartphone-ul cu ceva special

Dquad XL b

Berlin, Germania, 3 septembrie 2012 – HUAWEI prezinta in cadrul IFA 2012 smartphone-ul cu acel ceva special: fie ca este vorba de ecran, baterie sau procesor, HUAWEI Ascend D1 Quad XL aduce intotdeauna ceva in plus pentru utilizatorii sai.

Chiar daca este dotat cu sistemul de operare Android 4.0, noul telefon high end incorporeaza tehnologia Battery Saving, HUAWEI care micsoreaza consumul de energie cu pana la 30%. Mai mult, datorita bateriei extrem de puternice, de 2600 mAh, utilizatorii acestui smartphone vor putea vorbi timp de 15 ore sau isi vor putea lasa telefonul in standby timp de 500 ore.

Ascend D1 Quad XL vine cu un procesor de 1.2 GHz K3V2 si GPU 16x integrat. Memoria RAM de 1 GB ajuta la trecerea usoara si rapida intre aplicatii, in timp ce memoria ROM de 8GB asigura spatiu suficient pentru divertisment si poate fi cu usurinta crescuta pana la 32GB cu un card microSD.

Generosul ecran IPS high-definition, de 11.59 cm (4.5 inch), cu touchscreen, pune in evidenta orice continut, redand imagini de o claritate impecabila chiar si in lumina puternica a soarelui, multumita display-ului PPI 330. Pentru ca HUAWEI Ascend D1 Quad XL sa incante toate simturile, amplificatorul de sunet Dolby Mobile 3 si tehnologia de voce Audience earSmart creeaza o experienta audio incredibila.

„Ascultam ceea ce clientii nostri isi doresc, iar ei pun pe primele locuri viteza, durata lunga de viata a bateriei si divertismentul la o calitate inalta pe mobil, toate adunate intr-un corp usor”, a declarat Lars-Christian Weisswange, Vicepresedinte Device Europa de Vest la HUAWEI Technologies. „HUAWEI Ascend D1 Quad XL le indeplineste toate dorintele”.

Camera de 8 megapixeli, pozitionata in partea din spate a telefonului, dispune de flash dual LED si temporizare/intarziere minima, datorita tehnologiei BSI de ultima ora care ajuta la obtinerea unor imagini la o calitate excelenta chiar si in lumina slaba. Este de asemenea integrata o camera de 1.3 megapixeli, pozitionata frontal, utila pentru videotelefonie si clipuri video HD, fiind posibila filmarea full HD 1080p si redarea pe un televizor sau monitor compatibil, folosind un adaptor MHL (Mobile High-Definition Link) sau DLNA.

Cu o latime de doar 64.9 mm si grosimea de 11.5 mm, HUAWEI Ascend D1 Quad XL este cea mai buna alegere cand vine vorba de o multitudine de caracteristici high-tech intr-un singur telefon. Liniile elegante ale cadrului si design-ul ultra-compact al ecranului au permis HUAWEI sa subtieze acest smartphone avansat la maximum.

Huawei Ascend D1 Quad XL va fi disponibil in Romania de la sfarsitul anului in culorile negru mat si alb ceramic.