Noutati

COSMOTE si Germanos introduc modelul Sony Xperia U la oferta promotionala

Bucuresti, 25 octombrie 2012 – Divertismentul si mobilitatea sunt doua dintre cele mai cautate caracteristici pe care persoanele active le cer de la un smartphone. Pornind de la aceste nevoi, dar si pe baza succesului inregistrat de celelalte modele Sony din campaniile precedente, COSMOTE si Germanos vor derula o noua campanie promotionala, cu modelul Sony Xperia U, unul dintre terminalele cu cea mai noua tehnologie de la Sony.

Echipat cu sistemul de operare Android 2.3 si un procesor de 1GHz Dual Core, noul Sony Xperia U ofera performanta atunci cand este manevrat. Ecranul tactil TFT de 3,5 inci, rezistent la zgarieturi si cu 16 milioane de culori, asigura o experienta multimedia impresionanta si imagini clare. Sony Xperia U are un design distinctiv, capacul inferior se aprinde in culori vii si permite utilizatorilor sa personalizeze culoarea acestuia in functie de starea de spirit.

Noul terminal are o camera foto de 5 MP cu auto focus, zoom digital 16x si flash LED, care permite si inregistrare video full HD. Mai mult, camera are si caracteristici precum geo-tagging, detectare a fetei si 3D sweep panorama, care ajuta orice persoana sa fotografieze si sa inregistreze momentele preferate.

Sony Xperia U

Sony Xperia U este un smartphone 3G care poate fi conectat la Wi-Fi, aducand internetul sau social media la o atingere distanta. Terminanul este de asemenea prevazut cu GPS, foarte util atunci cand o persoana nu cunoaste drumul corect. Mai mult, dispozitivul are un conector audio 3.5 mm care il transforma in preferatul pasionatilor de muzica, datorita caracteristicii xLoud de amplificare a intensitatii sunetului, facand din melodiile preferate o adevarata experienta 3D.

Sony Xperia U cantareste doar 110 grame si are o baterie Li-Ion care permite pana la 6 ore de vorbit si in stand-by pana la 472 ore.

Sony Xperia U este disponibil in reteaua de magazine COSMOTE si Germanos, la pretul de 49 lei cu abonamentul COSMOTE Smart XL. Pentru 37,20 euro pe luna, clientii au la dispozitie 300 minute nationale/internationale zona 1, 2000 de minute si 2000 de SMS-uri in retea, 2000 de minute catre destinatii fixe Romtelecom, 300 MMS-uri in retea si 1,5 GB trafic de date. Terminalul este disponibil si fara abonament la 849 lei (TVA inclus).