Camileo S40
Noutati

Toshiba lanseaza trei noi camere video CAMILEO Full HD

Camileo S40

Cu CAMILEO BW20, S40 si X150, Toshiba ofera o lista impresionanta de functii ce raspund cererii consumatorilor

Toshiba Europe GmbH anunta extinderea gamei de camere video cu trei noi modele CAMILEI Full HD: modelul robust BW20 de format candy-bar, rezistent la apa, pentru utilizare in exterior, ideala pentru sporturi; CAMILEO S40, o camera compacta de format pistol, ce poate fi tinuta in buzunar, pentru a fi intotdeauna la indemana, si noua camera a seriei X, CAMILEO X150, ultraportabila, cu zoom optic 10x. Noile camere vor fi disponibile in Europa, in 2012, din trimestrele al treilea si al patrulea.

Camileo BW20

Sporturi extreme si camera video de exterior CAMILEO BW20

BW20 este camera video Toshiba de anduranta, gandita pentru sporturi extreme si acvatice, disponibila la un pret atractiv. Camera Full HD este proiectata pentru conditii in care altele nu ar face fata, precum filmarea pe plaja sau sub apa. Este rezistenta la praf, la apa – la adancimi de pana la 5 metri pentru pana la 30 de minute si suporta usor cazaturi de la 1,5 metri. Touchscreen-ul LCD anti-reflexie ofera claritate chiar si in lumina puternica. Pe de alta parte, senzitivitatea la lumina permite capturarea unor imagini cu contrast puternic chiar si la un nivel slab al luminii, de 2lux. Stabilizarea electronica a imaginii permite capturarea scenelor rapide sau de actiune. Pentru o experienta imbunatatita, sunt disponibile si o serie de accesorii, printre care o curea “plutitoare,” creata special pentru a nu lasa camera sa se scufunde la o sesiune de snorkelling, de exemplu, si un trepied pentru imagini cat mai clare.

Camileo S40 blue

Camera de buzunar CAMILEO S40

CAMILEO S40 este o camera Toshiba usoara si subtire, de format pistol, usor de tinut in buzunar sau in mana atunci cand filmezi momentele speciale. Camera beneficiaza de stabilizator de imagine electronic pentru clipuri video Full HD clare si omogene. Touchscreen-ul de 3 inci si interfata grafica ce foloseste pictograme permit o navigare simpla prin meniu. Cu ajutorul Camileo Software Uploader, fotografiile si clipurile pot fi impartasite cu prietenii direct pe retelele sociale sau pe platformele online. CAMILEO S40 poate fi usor conectata la televizoare, tablete sau laptopuri fie si pentru a vizualiza continutul pe un ecran mai mare, cu ajutorul porturilor mini HDMI si micro USB. CAMILEO S40 vine cu un nou design, cu cadru disponibil in patru culori la moda: argintiu, turcoaz, portocaliu si mov.

Toshiba Camileo X150

Ultraportabila CAMILEO X150

CAMILEO X150 este noua camera video pe care si-o poate permite oricine, cu o multitudine de functii, a carei lansare extinde seria X a Toshiba. Este recomandata utilizatorilor pretentiosi, care doresc o camera ce le permite sa filmeze inclusiv scene aflate in departare si pe care ii ajuta zoom-ul optic 10x. Noua camera Full HD permite, de asemenea, capturarea unor imagini chiar in timpul filmarii, printr-o simpla apasare de buton. Alte functii, precum detectarea zambetului – face o fotografie atunci cand persoana filmata zambeste, detectarea automata a fetelor – ajusteaza focusul in timpul filmarii – si aplicatia de editare video foarte simplu de utilizat, “cut’n’save”, ofera o experienta avansata. X150 vine cu un slot SD pentru carduri SDTM/SDHCTM/SDXCTM cu capacitate de pana la 128GB.

1Pana la cinci metri adancime timp de maximum 30 de minute, la standard PSX8
2La standard IP6X.