Samsung soundbar HW-F750-2
Noutati

Noua gama Samsung de sisteme audio digitale aduce conexiuni wireless

Samsung soundbar HW-F750-2

Samsung creste gradul de conectivitate si usurinta de utilizare a gamei de produse audio-video din 2013, incluzand primul soundbar care faciliteaza realizarea de conexiuni Bluetooth cu televizoare Smart TV

Las Vegas, SUA, 9 ianuarie 2012 – Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial in industria dispozitivelor media digitale si a tehnologiilor de convergenta digitala, extinde gama sistemelor audio digitale prin lansarea de produse noi care transforma orice sistem Home Entertainment intr-un sistem audio complex si performant. Produsele din gama audio-video lansate de Samsung in 2013 aduc imbunatatiri la nivelul conectivitatii wireless. Totodata, a fost lansat primul soundbar de pe piata care faciliteaza realizarea de conexiuni Bluetooth cu un televizor Smart TV.

Noutatile lansate includ:

Soundbarul cu amplificare cu tub vidat de la Samsung (model HW-F750): este primul care are incorporata tehnologia de amplificare cu tub vidat destinata cresterii calitatii sunetului.
Boxele portabile – Wireless Bluetooth Speaker de la Samsung (model DA-F60) aduc un nou nivel de calitate si de fidelitate a sunetului prin intermediul codec-ului superior aptX si a conectivitatii facilitate de tehnologia NFC (Near Field Communication).
Sistemul Home Theatre de 7. 1 canale de la Samsung (model HT-F9750W) a fost creat pentru a se potrivi perfect cu televizoarele Samsung din 2013, avand incorporat un amplificator pe baza de nitrura de galiu (GaN), ce creste fidelitatea sunetului. In plus, designul si usurinta utilizarii sistemului aduc in fiecare casa o experienta perfect integrata.
Player-ul Blu-ray premium de la Samsung (model BD-F7500) – aduce functionalitati imbunatatite ce dau utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de experienta de vizualizare standard (SD, standard definition) sau HD (High Definition) la o rezolutie de nivel superior.

“Datorita inovatiilor aduse permanent ecranelor, consumatorii au nevoie sa-si completeze experienta vizuala cu ajutorul unor sisteme Home Theatre de cea mai buna calitate”, a declarat Sunny Lee, Vicepresedinte Executiv al diviziei de Visual Display din cadrul Samsung Electronics. “Produsele lansate dovedesc faptul ca utlizatorii se pot bucura de o calitate superioara a sunetului si un design premium, fara a fi nevoie de compromisuri in ceea ce priveste accesibilitatea acestor produse, usurinta de utilizare sau simplitatea lor.”

Ca o dovada in plus a pozitiei de lider detinuta de Samsung la capitolele inovatie, design si dezvoltare de produse, Soundbarul HW-F750 si Blu-ray player-ul Smart BD-F7500 au castigat premii pentru inovatie in cadrul targului international CES 2013. Noua gama de produse pentru sistemele home theatre poate fi vizitata la standul expozitional Samsung, nr. 12004, din Sala Centrala a targului international CES, organizat la Centrul de Conventii din Las Vegas (LVCC), in perioada 7-10 ianuarie 2013.

Samsung soundbar HW-F750

Sunete mai vii si mai intense fara interferente

Soundbarul cu amplificare cu tub vidat de la Samsung (model HW-F750) reprezinta raspunsul la nevoia de a obtine un sunet intens, bogat si natural. Solutia este oferita prin integrarea in premiera in acest produs a amplificatoarelor cu tub vidat. In plus, modelul HW-F750 ofera cel mai ridicat grad de conectivitate prin intermediul functiei Sound Share, care ajuta utilizatorii sa realizeze, prin Bluetooth, conexiuni wireless intre soundbar si televizoarele inteligente. Senzorul cu giroscop optimizeaza sunetul si il regleaza in functie de inaltimea, unghiul de rotire sau de inclinare din care este emis, garantand redarea unui sunet de inalta calitate indiferent de pozitia barei de sunet. Toate aceste functionalitati permit acum consumatorilor sa instaleze sistemele de sunet in orice loc dorit, eliminand practic orice limitari.

Pentru a creste si mai mult usurinta utilizarii, consumatorii pot folosi acum functia AirtrackON care porneste automat soundbarul atunci cand televizorul este aprins si le da posibilitatea sa o controleze cu ajutorul telecomenzii. Fiind subtire si avand subwoofer wireless propriu, modelul HW-F750 va fi compatibil cu anumite televizoare Samsung Smart TV si va fi perfect integrat cu designul premium al televizoarelor inteligente. Astfel, se obtine imbinarea perfecta intre vintage si modern.

Boxe portabile-Wireless Bluetooth Speaker Samsung DA-F60

Cea mai inalta calitate a sunetului distribuit wireless prin dispozitive portabile:

Boxele Wireless Bluetooth de la Samsung (model DA-F60) aduc un nou nivel de calitate si claritate a sunetului de care consumatorii se pot bucura cand sunt acasa sau cand se afla in miscare. In plus, acestea au incorporata si tehnologia Near Field Communication (NFC) cu ajutorul careia utilizatorii pot conecta adaptorul audio la alte dispozitive NFC compatibile, precum smartphone-uri sau tablete, printr-o simpla apropiere. Nu in ultimul rand, sistemul Samsung de andocare ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi in casa un DA-F60 drept difuzor pentru un televizor Samsung Smart TV, prin conectare via Bluetooth.

Modelul DA-F60 incorporeaza magneti neodymium si un radiator pasiv pentru a reusi sa produca sunetele emise de sistemele audio Hi-Fi de lux, oferind, de asemenea, o reproducere calibrata a sunetelor de frecventa joasa si eliminand aproape toate interferentele, chiar si la volum mare. De asemenea, utilizatorii se vor bucura de o redare optimizata a sunetului si de o experienta de inalta calitate datorita codec-ului superior aptX pe care il incorporeaza.

Cantarind doar aproximativ 1 kilogram si jumatate, modelul Samsung DA-F60 imbina perfect fidelitatea si portabilitatea, reusind sa reproduca o gama completa de sunete la o amplitudine joasa. Aceste avantaje transforma boxele wireless bluetooth in compania perfecta pentru drumurile in afara casei.

Sistem Home Theatre de 7. 1 canale Samsung HT-F9750

Imbinare surprinzatoare dintre cea mai inalta calitate audio si video

Sistemul Home Theatre de 7.1 canale de la Samsung (model HT-F9750W) a fost creat pentru a deveni perechea perfecta a televizoarelor Samsung din 2013. Sistemul are un design si o usurinta crescuta de folosire care ofera posibilitatea de a avea, in orice casa, o experienta total integrata. Prin noua functie TV Sound On orice utilizator poate porni imediat sunetul de 1,330 de wati al Sistemului Home Theatre (HTS) si opri difuzorul televizorului cu un singur click pe telecomanda. Acest varf de gama al sistemelor HTS incorporeaza tehnologiile exclusive Samsung cu tub vidat si amplificatoare digitale alaturi de ultimele facilitati intalnite la televizoarele Samsung Smart TV pentru a crea cea mai ampla experienta de divertisment disponibila.

Modelul HT-F9750W poate reda sunetul multidimensional emis de difuzoare datorita noului codec DTS Neo fusion dezvoltat exclusiv de Samsung pentru a oferi o experienta de divertisment similara cu cea traita intr-un cinematograf. In acest fel, consumatorii se pot bucura in orice casa de un efect sonor exceptional.

Noul codec DTS Neo fusion dezvoltat exclusiv de Samsung ofera o calitate a sunetului nemaiintalnita, in timp ce amplificatorul Gallium Nistride (GaN) produce o gama de sunete foarte larga, ce depaseste pragul sunetelor percepute de om. Toate acestea, dublate de un tub vacuum folosit in preamplificator, dau consumatorului posibilitatea de a se bucura de un sunet clar, foarte natural si de a avea interferente minime. Difuzorul de tip CPID (Ceramic Polypropylene Injection Diaphragm) creste rezolutia sunetului astfel incat fiecare sunet este redat distinct.

Calitatea exceptionala a imaginii sistemului HT-F9750W poate fi observata chiar de la prima privire, chiar si la televizoarele UHD (Ultra-High Definition) care vor fi lansate pe piata in 2013. Tehonologia Samsung 4K produce imagini cu adevarat reale, culori vii si optimizeaza rezolutia imaginii pana la nivelul Ultra-High Definition (UHD).

Componenta Blue-ray a sistemului Home Theatre de 7.1 canale da posibilitatea rularii simultane a mai multor aplicatii, oferind de asemenea si ultimele facilitati Samsung: Smart Hub® si AllShare®. Acest sistem de 1,330 de wati reprezinta completarea pe care orice iubitor de sunet de calitate o cauta pentru a beneficia de o experienta de divertisment la cele mai inalte standarde.

Samsung BD-F7500

Standardele divertismentului sunt crescute prin optimizarea performantei si vitezei de redare a imaginii

Blu-ray player-ul premium Samsung model BD-F7500 cu rezolutie Ultra High Definition (UHD) ofera o experienta vizuala realista si mareste bucuria vizionarii filmelor preferate prin optimizarea calitatii continutului video de la SD (Standard Definition) si HD (High Definition) la imagini de o rezolutie superioara, precum cea oferita de televizoarele Ultra High Definition (UHD). Acest player subtire are incorporate un procesor dual-core si functii specifice televizoarelor Samsung Smart TV, Smart Hub® si AllShare®, pentru ca utilizatorii sa poata avea o calitate de neegalat a imaginilor si o interfata intuitiva.

Noul player Blu-ray premium de la Samsung este in egala masura modern si clasic. Suprafata perfect finisata, cu nuante de negru lucios, contrasteaza cu rama de aluminiu si ofera aceleasi trasaturi de design intalnite la majoritatea ecranelor negre plate din segmentul premium.

Procesarea video pentru modelul BD-F7500 include un algoritm dezvoltat exclusiv de Samsung, care creste calitatea vizuala a imaginilor digitale codate la rate reduse de compresie si reduce gradul de pixelare a imaginilor. Aceasta trasatura este deosebit de importanta atat pentru maximizarea calitatii imaginii video preluate de pe Internet, cat si pentru cresterea claritatii imaginii. BD-F7500 este dotat cu un procesor video superior, dual-core de 900 MHz x 2 – o premiera pentru industria de profil – pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de cea mai buna calitate a imaginii si de cea mai rapida viteza de navigare pe Internet.