Noutati

HTC One S, un nou smartphone HTC actualizat la Ice Cream Sandwich

HTC si-a luat angajamentul de a-si asigura clientii ca primesc intotdeauna update-urile software care sa le imbunatateasca experienta de utilizare.

Motiv pentru care suntem incantati sa anuntam un nou upgrade, lansat pe 22 august, disponibil posesorilor de HTC One S. Este vorba, in principal, de un upgrade la versiunea Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich), dar si de o experienta Sense optimizata, ce va permite posesorului unui smartphone HTC One S sa folosească butonul “aplicatii recente” pentru a directa catre meniu (îmbunatatind vizual aplicatii neoptimizate pentru ICS, precum Facebook).

Totodata, a fost imbunatatit sistemul de gestionare a tab-urilor din browser cu un buton dedicat pentru trecerea de la unui la altul si, nu in ultimul rand, aduce noi functii camerei foto, precum white balance si autofocus continuu.

Mai mult, utilizatorii HTC vor beneficia de optimizari la capitole precum memorie, stabilitate a platformei şi browsing. Alte modificări includ Single Sign-On pentru Facebook, adica posibilitatea ca utilizatorul sa acceseze mai usor aplicatii si site-uri ce necesita login sau permisiuni Facebook, dar si actualizari-uri pentru Beats audio, inca o dovada a interesului companiei de a asigura o experienta audio extraordinara si un sunet autentic.

In ceea ce-i priveste pe dezvoltatori, HTC extinde suportul SDK pentru Media Link si le asigura o baza solida de lucru inclusiv pentru aplicatii de video call, care sa le inlesneasca atingerea unor noi performante si al unui nou nivel calitativ.