SONY VAIO E14P
Noutati

VAIO Seria E14P – stil, atitudine si control prin gesturi

SONY VAIO E14P

Design elegant si accente sofisticate de culoare pentru o utilizare plina de personalitate

• Design-ul impaturit cu accente de culoare confera un stil aparte
• Tehnologiile xLOUD si Dolby Home Theatre V4, impreuna cu difuzorul Clear Phase asigura redarea unui sunet puternic si clar
• Usor de utilizat datorita tastaturii iluminate si a touchpad-ului multi-gesture de dimensiuni mari
• Design eco-friendly, autonomie mare a bateriei, sistem grafic hibrid de inalta performanta, optiunea Rapid Wake + Eco

VAIO te provoaca in aceasta vara sa iti exprimi personalitatea! Asorteaza stilului tau cele mai noi notebook-uri din Seria VAIO E14P: compacte, cu o diagonala de 14’’, concepute pentru a-ti oferi performanta si usurinta in utilizare, pastrând insa un design rafinat si compact.

Liniile elegante ale designului discret pliat ca un plic, ies in evidenta in orice imprejurare, indiferent daca notebook-ul este utilizat acasa, la facultate sau in cafeneaua preferata. Trei nuante noi – alb, negru si roz – sunt puse in valoare de culorile atent alese, care accentueaza marginile, carcasa, touchpad-ul si tastatura. Detaliile din aluminiu ale difuzorului adauga un plus de stil designului compact.

Tastatura confortabiladispune de o tehnologie avansata de iluminare, pentru a-ti oferi libertatea de a tasta in mediu intunecat. Se activeaza automat cu ajutorul senzorului de lumina ambientala care ajusteaza automat luminozitatea ecranului, economisind energie, atunci când lumina din incapere este redusa.

Touchpad-ul generos, cu suport pentru gesturi si multitouch, permite utilizarea intuitiva a notebook-ului, oferind un spatiu suficient pentru efectuarea in voie a comenzilor. Touchpad-ul permite navigarea, editarea imaginilor, alaturi de alte optiuni care pot fi manevrate prin scroll, atingere, pinch/zoom sau miscari circulare.

Gesture Control, optiune prezenta in premiera pe notebook-urile VAIO, permite controlul prin intermediul gesturilor. Astfel, tinand mana in fata laptopului, prin diferite miscari, se pot rasfoi paginile web sau galeria foto, se poate da comanda de pauza pentru muzica sau slideshow, iar prin miscarile de rotatie se poate regla volumul suntelui. Gesture Control este suportat de Windows Media Player, IE 9, Power Point si Power DVD.

Comunicarea video este mai clara si precisa datorita camerei web incorporate, care dispune de tehnologia “Exmor for PC”. Prietenii si familia se vor bucura de imagini pline de detalii, culori bogate, cu un contrast puternic, chiar si in incaperile mai slab luminate, in care alte camere web redau doar imagini neclare.

Noile modele VAIO din Seria E14P ofera un sunet clar, pronuntat, pe masura designului. Tehnologiile xLOUDTM si Clear PhaseTM, dezvoltate de Sony, permit cresterea intensitatii volumului fara distorsionari, la o calitate surround pentru filme si jocuri. Dolby® Home Theatre® V4 face posibil sunetul surround la calitate cinematografica, indiferent daca se utilizeaza difuzoarele incorporate, cele externe sau castile.

Designul eco-friendly permite utilizarea la performante inalte pentru mai mult timp. Cu o autonomie a bateriei de pana la 7 ore1, notebook-ul va avea suficienta energie pentru ca tu sa poti lua notite in timpul cursurilor, iar apoi sa te bucuri de o sesiune relaxanta de navigare pe Internet sau pe retelele de socializare.

Sistemul hibrid de grafica foloseste unitatea de procesare vizuala (GPU) pentru aplicatii complexe precum jocurile, filmele sau programele de editare a imaginilor. In cazul aplicatiilor mai putin solicitante, VAIO opreste automat unitatea de procesare vizuala, protejand autonomia bateriei. Mai mult, performanta ecranului VAIO, procesoarele si unitatea optica incorporata reduc la minim consumul de energie atunci când acesta nu este necesar.

Noua optiune Rapid Wake + Eco permite pornirea notebook-ului intr-un timp foarte scurt si accesarea in doar cateva secunde a fisierele de care ai nevoie. Notebook-ul trece cu usurinta in modul deep sleep, reducând semnificativ consumul de energie si asigurand pastrarea datelor in siguranta timp de pâna la 10 zile2. Fisierele vor putea fi apoi deschise intr-un timp record, notebook-ul pornind in cateva secunde.

Noul notebook VAIO permite incarcarea telefonului mobil in orice moment, chiar si atunci când caalcultorul este oprit. Trebuie doar sa conectezi telefonul mobil prin intermediul USB-ului.

Organizarea, editarea si distribuirea fisierelor media va deveni o placere. Softul PlayMemories Home, dezvoltat de Sony, este disponibil pe noul VAIO fara costuri aditionale. Utilizatorii pot edita imaginile si filmuletele preferate sau pot chiar sa creeze propriul continut 3D mai usor ca niciodata. Pentru amatorii de fotografie, pachetul software include o licenta completa de Adobe Photoshop Elements 10.

Noile modele VAIO din Seria E 14P sunt disponibile in culorile alb, negru si roz. Mai multe culori si optiuni de configurare sunt disponibile in cadrul Sony Store Online.

Notebook-ul poate fi adaptat si mai mult propriului stil prin asortarea unui mouse cu Bluetooth® sau a unei genti de calatorie. De asemenea, poate fi achizitionat de la inceput impreuna cu accesoriile oferite.

Caracteristici tehnice:

VAIO SVE14A1S1EW