Noutati

Noile serii Sony VAIO S si Z, mai eficiente si mai performante

Seria VAIO S:

• Proiectata pentru mobilitate: design subtire, greutate redusa si constructie robusta, bazata pe materiale usoare si durabile precum fibra de carbon, aluminiul si magneziul
• Statie de conectare optionala cu HDD de 500 GB
• Autonomie de pana la 14 ore cu bateria externa optionala
• Unitate optica de tip slot-in
• Tastatura iluminata si touchpad cu suport multi-gest

Seria VAIO Z:
• Cel mai rapid VAIO, dotat cu a treia generatie de procesoare Intel® Core™ i7 quad-core si a treia generatie de SSD-uri in configuratie RAID
• Cu o greutate mai mica de 1,2 kg si o grosime de 17 mm, noul model are carcasa din fibra de carbon si din aluminiu
• Autonomie de pana la 14 ore cu bateria externa optionala
• Power Media Dock ofera in plus o unitate optica externa si procesare grafica dedicata

Mobilitatea si performanta sunt cele doua atribute care caracterizeaza noile notebook-uri VAIO.

Sony Vaio S

Noua serie VAIO S

Noua serie VAIO S combina perfect performanta cu portabilitatea, facand fata si celor mai solicitante aplicatii.

Disponibila in doua dimensiuni, cu ecran de 13.3” sau 15.5”, noua serie VAIO S incape cu usurinta in geanta de voiaj. Noile modele se disting pe langa aspectul elegant si prin greutatea redusa, obtinuta prin folosirea unor materiale rezistente si usoare precum magneziul, aluminiul si fibra de carbon. Modele S15, cu o dimensiune a ecranului de 15.5” cantaresc mai putin de 2 kg.

Toate modelele seriei S sunt dotate cu o unitate optica de tip “slot-in” (Blu-ray Disc™ sau DVD), care contribuie la mentinerea imaginii suple a notebook-ului si la imbunatatirea rigiditatii carcasei.

Utilizatorii se vor putea bucura de o de imagini detaliate pe ecranul cu contrast ridicat, rezistent la zgarieturi si cu strat anti-reflexie, menit sa minimalizeze efectul luminii puternice, chiar si in aer liber. Ecranul “Full HD VAIO Display Plus” cu tehnologie IPS disponibil pe modelele de 15,5” reda imagini pline de viata care raman vizibile indiferent de unghiul de vizualizare. Pachetul software furnizat cu acestea cuprinde si suita Sony Imagination Studio, un set de unelte de editare audio si video cuprinzand, intre altele Sony SoundForge Audio Studio si Sony Vegas Movie Studio.

Tastatura iluminata permite folosirea optima a laptopului, chiar si in conditii de iluminare scazuta, iar touchpad-ul de dimensiuni generoase ofera suport pentru controlul prin intermediul gesturilor.

Designul ergonomic este completat de performanta notebook-urilor, pregatite pentru orice situatie. Performanta oferita de a treia generatie de procesoare Intel® Core™ i7 quad-core, poate fi imbunatatita prin echiparea notebook-urilor cu unitati SSD. Modele de 13,3 inch sunt dotate cu modemuri 3G WWAN, pentru a spori productivitatea in timpul deplasarilor.

Statiile de conectare optionale, cu hard disk de 500GB, sunt ideale pentru salvarea automata a fisierelor sau pentru extinderea capacitatii de stocare. De asemenea, poate fi adaugata o baterie optionala care mareste autonomia pana la 14 ore.

Sony Vaio Z

Noua serie VAIO Z
Noua serie Sony VAIO Z stabileste noi standarde pentru performanta, design si mobilitate.

Adoptarea designului de tip “hexashell” din fibra de carbon si aluminiu a permis obtinerea unei grosimi a carcasei de doar 17 mm si a unei greutati de sub 1,2 kg, facand din VAIO Z partenerul ideal pentru orice utilizator business.

Performanta oferita de seria VAIO Z este comparabila cu cea disponibila pe sistemele PC desktop. Echipate cu a treia generatie de procesoare Intel® quad-core si a treia generatie de SSD-uri Flash in configuratie RAID, noile notebook-uri permit stocarea si accesarea rapida a informatiei. Conectivitatea 3G WWAN ofera acces rapid la Internet.

Tehnologia Power Media Dock extinde capabilitatile notebook-urilor VAIO Z, facandu-le mai fiabile si mai flexibile. Prin intermediul Power Media Dock, inclus in pachet, utilizatorii pot vedea filme de pe unitatea optica Blu-Ray si dispun de o putere grafica sporita care permite afisarea imaginilor pe pana la patru ecrane.

Ecranul de 13,1” “Full HD VAIO Display Premium” reda culori vii si dispune de unghiuri de vizualizare ample. In plus, tehnologia anti-reflexie asigura functionarea optima chiar si in conditii de lumina directa.

Noile serii VAIO S si Z: performanta ridicata

Datorita functiilor “Rapid Wake + Eco”, noile modele din seriile VAIO S si Z pornesc in doar cateva secunde. De asemenea, atunci cand este lasat in modul “sleep”, laptopul pastreaza in siguranta informatiile pentru pana la 901 de zile fara sa fie nevoie de alimentare. Bateria optionala disponibila pentru ambele modele ofera o autonomie de pana la 14 ore in cazul operarii continue.

Tastatura iluminata si senzorul de lumina ambientala care micsoreaza luminozitatea ecranului permit operarea intr-un mod mai facil chiar si pe timp de noapte.

Tehnologiile audio xLOUDTM si Clear PhaseTM aduc un sunet mult mai clar filmelor vizionate si conversatiilor prin audiochat. In plus, functia Dolby® Home Theatre® V4 ofera un sunet similar celui din cinema, prin atasarea unor boxe sau casti.

Noile VAIO S si VAIO Z pot alimenta cu energie smartphone-urile, chiar si atunci cand sunt oprite sau in modul “sleep”.